Usluca'lılar Piknikte Bir Araya Geldiler.

Usluca köyü derneği dernek kuruluşunun 60'ıncı yılını geleneksel piknik şöleniyle kutladı!

Usluca'lılar Piknikte Bir Araya Geldiler.

Piknik 19 Haziran pazar günü, Eyüp belediyesi Kurt Kemeri Mesire alanında oldukça yoğun katılımla gerçekleşti. Sabah erken saatlerde başlayan piknik kaynaşmanın ve birlikteliğin özlemiyle Usluca'lılar mesire alanını doldurup adeta taşırdı.

Usluca Köyü Derneği başkanı İsmail Aydın dernek yönetimi adına köylüleri ve davetli misafirleri selamlama konuşması yaparak başladı.

Program sunuculuğunu usta mikrafon, Radyo programcısı Aytaç Öksüz üstlendi. Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz çelenk gönderdi.

USLUCA KÖYÜ DERNEĞİ KÜÇÜK MİSAFİRLERİNİ UNUTMADI!

Usluca'lı iş adamlarından sponsor katkılarıyla ve dernek yönetiminin ortaklaşa hazırladıkları süprizler minik yürekleri hem sevindirdiler hemde küçük yaştan birlik ve beraberliğe aşıladılar.

Dondurma, çiğköfte ve oyuncaklarla mutlu olan çocuklar, büyükleri gibi onlarda bu şenlikten fazlasıyla paylarını aldılar.

SİNAN DOKGÖZ 60 BİN TL'YE AĞALIK BENİM DEDİ!

Dernek kuruluşunun 60'ıncı yılı köy ağası yıl dönümü tarihinin simgesiyle 60 Bin Türk Lirası bağışıyla köy ağası ünvanına sahip oldu.

Çamoluk dernek başkanı Hacı Canik yaptığı konuşmasında, hayır sever hemşehrimiz sinan Dokgöz'ü tebrik ederek hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Canik, Doğu Karadeniz'in burs şampiyonu Çamoluk Eğitim Kültür Derneğinin burs komisyonunuda hatırlatarak hayırların öğrencilerede yönelmesine karşın tavsiyelerde hatırlatmada bulundu.

Protokolde,  Ak parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetimi, Esenler Belediye Başkanı Danışmanı Mehmet Kaya'ya , Gaziosmanpasa Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bilmen, Akparti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Yöremimizin tanıtımında büyük emekleri olan Vadininsesi Kadir kılıç ve Mustafa Kılıç, Lonca Medya Durbey Duran ve ekibi, Refahiye Ören Köyü dernek başkanı Kamil Palut, Hacıahmetoğlu Köyü Dernek başkanı Yaşar Çaputlu ve yönetimi, Köroğlu Mah Dernek başkanı Davut Açıkgöz ve yönetimi, Pınarlı Köyü Dernek başkanı Mehmet Bozkurt ve yönetimi, Kaynar Köyü dernek başkanı Alaattin Göbül ve yönetimi, Kaledere köyü dernek başkanı Numan Kaleli ve yönetimi, Yenice köyü dernek başkanı Hasan Cebbar ve yönetimi, İş İnsanı Mehmet Güven , Hafız  Palut , Bayram Güven, Sedat Kansız ve Sedat Şimşek Sunumlarıyla Aytaç Öksüz ve Selçuk Dokgöz'e türküleriyle horonlarıyla şenliğimize renk katan değerli sanatçılar Recep Dönmez , Onur Aydın , Filiz Ağar, Hakan Dirice ve Yakup Karsavran'a nefesiyle yöremiz vaz geçilmezi Zurnacı İsmail nefesiyle, piknik şölenine renk kattılar.

Başkan İsmail Aydın ve yönetimi tüm katılımcılara ve protokole teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022, 05:28

Uğur Aydın

Çamoluk Haber Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205