Yeni Çamoluk Otomotiv'in Yaptığı Bağış Yanlış Anlaşıldı!

İlçemiz Çamoluk ulusal basında. ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8'de yayınlanan "Türkiye Tek Yürek" programında 50 milyar liralık bağışıyla Yeni Çamoluk Otomotiv damgasını vurdu. Yeni Çamoluk Otomotiv sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeni Çamoluk Otomotiv'in Yaptığı Bağış Yanlış Anlaşıldı!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde meydana gelen iki büyük deprem sonrası toplam 10 ilin birçok kısmı enkaz altında kaldı. Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında birbirinden ünlü isimler bağış toplamak için bir araya geldiler. 

Yayına bağlanan hemşehrimiz Yeni Çamoluk Otomotiv adına bağlanan Hamit Duras, sosyal medyanın gündemine oturdu. 50 milyar lira bağışladığını söyledikten kısa süre sonra sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Acun Ilıcalı daha sonradan yaptığı açıklamada Hamit Duras'ın yanlış ifade ettiğini ve 50 bin TL bağışladığını belirtti.

Doç. Dr. İLAHİYATÇI MUSTAFA KARATAŞ'TAN AÇIKLAMA!

Hamit Duras İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın telefonuna bağlanmıştı. Konuyla ilgili Karataş sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Bu akşam Türkiye Tek Yürek kampanyasında bağış yapan Yeni Çamoluk Otomotiv adına Hamit Duras 50 milyar yardım ettiğini bildirdi. Ancak daha sonra arayarak eski parayla kastettiğini söyledi. Ayrıca Acun Ilıcalı da yayında düzeltti" dedi.

"Yeni Çamoluk Otomotiv" 50 bin bağışı 50 milyar TL anlaşılınca arama motorlarında en çok aranan firma oldu. 

200 tv kanalı 500 radyo milyonlarca sosyal medya hesabınlarında reklamı olan firma ülkenin bir anda popüler firması oldu. 

Dil sürçmesi firmaya ve Çamoluk ilçesine çok etkili oldu.

Yaşadığımız zorlu ve acılı günlerde biraz da olsa tebessüm ettiren iş adamı Hamit Duras'a Çamoluk Haber olarak teşekkür ederiz. Allah Kabul etsin.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2023, 07:04

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
M. G.
M. G. - 1 yıl Önce

İl ilçe ve köy isimlerinin firma ismi olarak kullanılması yasaklanmalıdır.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205