"Yenice" Hasan Cebbar İle Devam Dedi!

Yenice köyü Derneği olağan kongresini yaptı. Yenice'li vatandaşların kongreye ilgilisi yoğun olurken, kongreyi fırsat bilen Yenice Derneği, aynı saatlerde Kızılay kan bağışı kampanyası düzenleyerek takdir topladı.

"Yenice" Hasan Cebbar İle Devam Dedi!

Yenice Köyü Derneği kongresi 29 Ocak 2023 Pazar günü istanbul Esenler'de bulunan Yenice Kültür Merkezinde gerçekleşti. Yenice Derneği olağan kongresinde, tek aday olan, Hasan Cebbar iki yıllığına tekrardan başkan seçilerek göreve devam dedi.

Divan Başkanlığını geçmiş dönem Dernek yönetim kurulu üyelerinden Serkan Aksoy üstlendi. Divan Katipliğinde, Avukat Ömer Suda, Mali müşavir İlyas Duras, Mali müşavir Hakan Erdem yer aldı.

Kongreye, Ak Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Çamoluk Derneği Genel Başkan Vekili  Yunus Acar, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Avukat Umut Özkan, Yenice Köyü Muhtarı Mecit Dertli, ve Yenice'li üyeler katıldı.

Daha sonra, Protokol kürsüye davet edilerek birer kısa konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalarda, yeni seçilen yönetimi tebrik ederek hayır temennilerinde bulundular.

15 Ocakta toprağa verilen, Yenice Derneği kurucu Başkanı ve bir dönem Çamoluk Derneği'inde de başkanlık yapan merhum Mehmet Güven  tekrar anıldı.

Bir önceki dönem ve yeni seçilen Hasan Cebbar ve yönetimi, sinevizyon gösterisi ile, yapılan  faaliyetler kongrede Yenice'li vatandaşlara izletilelerek tekrar tazelendi, ve yapılacak projelerle ilgili vatandaşa bilgilendirme yapıldı.

YAKLAŞIK 150 ÖĞRENCİ BURS ALIYOR! HEDEF BU SAYIYI ARTTIRMAK!

Yenice Derneği, son 2 yılda, Üniversite öğrencileriyle beraber Yüksek lisans ve Hafızlık yapan öğrencilerle toplam 150'ye yakın öğrenciye burs verildiği bu  da yaklaşık 50 Bin TL'ye denk geldiğini, yeni dönemde bu sayıyı daha da arttırmayı hedefledikleeini dile getirdiler. Ayrıca köy güvenliğini üst düzeye çıkarmak için belirlenen bölgelere kamera sistemi kurulacağı ilk projeler arasında olduğu ifadelere değinildi.

Program daha sonra cenaze dolayısıyla, kısa tutularak, taziye ve Çamoluk'a uğurlanacağından dolayı olması gereken zamandan daha erken zamanda sonuçlandırıldı.

Yenice Köyü Derneği Başkan ve Yönetimi;

Hasan Cebbar, Yener Güven, İlyas Duras, Fikret Satılmış, Ali Kuru, Fatih Duras, Mutlu Sağaz, İsrafil Tolay, Bayram Urtaç, Halit Suda, Muhammet Emin Akgün yönetimiyle yeni dönemde Yenice için yeniden göreve devam edecekler.

Göreve gelen Yenice Dernek Başkanı Hasan Cebbar ve yönetimine Çamoluk Haber olarak başarılar diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2023, 07:25

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205