Yeniköylüler İftar Programında Bir Araya Geldiler!

Çamoluk Yeniköy kalkındırma ve güzelleştirme Derneği her yıl gerçekleştirdiği iftar programını bu Ramazanda da gerçekleştirdi.

Yeniköylüler İftar Programında Bir Araya Geldiler!

Yeniköy Dernek Başkanı Erdal Ekmen, ve yönetim kurulunun düzenlediği iftar programı 25 Mart 2023 Cumartesi günü Küçükbakkalköy Sudeposu Camii konferans salonunda gerçekleşti.

 Yeniköylü vatandaşların iftar programına yoğun ilgi gösterdikleri görüldü. Program öncesi kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlara dualar edildi.

İftar programına; iller Bankası eski başkan vekili ve Çamoluk burs komisyonu mütevelli heyeti başkanı Veysel Ekmen, Çamoluk yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu başkanı Hacı Canik, Taşçılar Köyü dernek başkanı Ali Emeksiz, ve Yeniköy'lü vatandaşlar katıldılar.

Yemek ikramının ardından Yeniköy dernek başkanı ve aynı zamanda, Çamoluk derneği yönetim kurulu üyesi olan, Erdal Ekmen misafirlere bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Programa katılan tüm misafirlere ve protokole teşekkür etti. Ekmen, konuşmasında; Dernek lokali'nin en kısa zamanda faaliyete geçeceğini, imam lojmanı, köy konağı, köy yolları, ve yayla şenlikleri hakkında köy muhtarı ile istişarede olduklarını dile getirdi.

Daha sonra çaylar yudumlanırken Yeniköylüler kısa bir sohbet ve kaynaşmanın ardından iftar programı son buldu.

Haber; Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 23:34

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205