Yerli ve Milli Araç TOGG Çamoluk'ta Coşkuyla Karşılandı!

Milli ve yerli aracımız TOOG ilçemiz çamoluk'ta coşkuyla karşılandı. Çamoluklu vatandaşlar heyecanlı bekleyişin ardından canlı gözlerle TOGG'la buluşmanın heyecanını yaşadılar.

Yerli ve Milli Araç TOGG Çamoluk'ta Coşkuyla Karşılandı!

Yerli ve milli araç TOGG'un tanıtımı 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 12:00 14:00 arası ilçe merkezinde gerçekleşti.

TOGG SÜRPRİZ İSİMLERLE GELDİ!

28'inci Ak Parti Giresun Milletvekili Prof.Dr Nazım Elmas, Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temur, Ak Parti İl başkanı Metehan Yılmaz, Ak Parti İl kadın kolları başkanı Berrin Aydın, TOGG araçla ilçeye giriş yaptılar. 

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, ve Çamoluk MHP ilçe başkanı Ali Tatar misafirleri karşılarken, ilçe halkı TOGG aracının yanısıra Ak Parti 28'inci dönem milletvekilileriyle de tanışma fırsatı buldular.

Tanıtıma, Belediye Başkanı Düz'ün yanısıra STK'ları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye Otomobil Girişim Grubu, kısa adıyla TOGG ilçemiz Çamoluk'ta vatandaşlar yakından ilgi gösterdiler.

GİRESUN MİLLETVEKİLLERİ TOGG'TAN SELFİE'Lİ ÇAMOLUK POZU VERDİLER!

TOGG araçla Çamoluk'a tanıtım için yola çıkan vekiller, gelirken selfie'li poz verip Çamoluk hatırası fotoğrafı çekildiler. Twitter hesabından paylaşım yapan Ak Parti Giresun Milletvekili Prof.DR. Nazım Elmaz, şu ifadelere değindi "bayrağı devraldığımız emanetin sahipleri ile buluşuyoruz. Çamoluk Alucra ve Şebinkarahisar ziyaretleri, gidilmedik köy çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 22:40

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Semih Lortoğlu
Semih Lortoğlu - 12 ay Önce

Muhteşem TOGG ile o yollardan geçerken ne düşündünüz acaba.Bu soruyu onlara kimse sordumu çok merak ediyorum?

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205