Yollar Asfaltlanıyor

Çamoluk köy yolları bakım onarım çalışmaları başladı.

Yollar Asfaltlanıyor

KÖYDES Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından projelendirilip hayat geçirilen bakım onarım  çalışmaları, Çamoluk Kaymakamlığı denetiminde başladı.

İkinci kat asfaltlama ve tamirat  olarak yapılan çalışmalarda, şu ana kadar  Karadikmen Köyü, Kaledere Köyü, Kutluca Köyü, Taşdemir Köyü, Pınarlı Köyü, Kayacık Köyü ve Zağpa grup yolunda çalışma yapıldı.

Özellikle Zağpa yolunda yapılan çalışmaların İstanbul'a  giden yada gelecek olanlar için büyük kolaylıklar sağlaması bekleniyor.

Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal kuşcul
Kemal kuşcul - 5 yıl Önce

Maalesef ...! Grup Zagpa yolumuzda mıcıra kapılan bir araç çok şükür hafif bir zarar ile kazayı atlatdı. Yol kenarında bulunan tarlanın tümseğine çıkıp daha sonrasında kanal içinde durması ile üzücü olay yaşanmamış olması bizleri sevindirmiştir. Ancak, Grup Zagpa yolu Tehlike arz etmeye devam etmekte... Yetkili mühendislerin yol üzerinde inceleme yapması ve üzücü olay yaşanmaması için tedbir alınmalı...

Şahmettin dirice
Şahmettin dirice - 5 yıl Önce

Usluca köyünede bekleriz inşAllah

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 5 yıl Önce

Grup zagpa yolu çalışmaları henüz tamamlanmamış olup, KALİTE kontrolü ne derece takip edilmektedir...! Grup Zagpa yolu ilçe merkezine ulaşımı sağlayan yol olduğunu unutmamak gerektiğini düşünmekteyim.

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 5 yıl Önce

Yol yapım şartnamesinde bulunan kriterlere uygun yol çalışması yapılmışmıdır..! Sayın yetkililer incelemesini yapmışmıdır.. Genişlik ve asfalt kalınlığı uygunmudur...?.. Su geçiş kanalları yola zarar vermeyecek düzeye getirilmişmidir... Umarım , milli servetimiz heba olmaz...!

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 5 yıl Önce

DİKKAT...!! Grup Zagpa yolu TEHLİKE arz ediyor.. Yol çalışması yapılmış olup istenilen kriterlere yol uygun değildir. Her an bir araç savrulabilir.. Sayın yetkililerin bu yol üzerinde gerekli incelemeleri yapmaları ve şartnameye uygunluk derecesi incelenmeli.. Lütfen , kazalardan sonra inceleme yapılmasın..

Yy
Yy - 4 yıl Önce

Yusufelikoyukabakbasiyoluhiciyidegil

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205