YSE Gücer Köprüsü İçin Geri Sayım Başladı.

Çamoluk ilçesinin kanayan yarası, ve vadi ilçelerini bir biriyle buluşturan ortak kullanım sunan, YSE Gücer köprüsü, artık can almayacak! Yoğunlukla kaza haberiyle ön plana çıkan köprü, bundan sonra estetik görüntüsüyle ön plana çıkmaya hazırlanıyor.

YSE Gücer Köprüsü İçin Geri Sayım Başladı.

İL GENEL MECLİS ÜYESİ "DURSUN DUYAN" MÜJDELİ HABERİ VERDİ. 

İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan söz konusu köprü için, sosyal medya hesabından yazılı açıklamasında bulundu., Duyan şu ifadelere değindi " YSE köprüsünde sona gelindi ihale süreci resmen başlamıştır memleketimize milletimize hayırlı olsun. Devletin dili yazı dilidir İl Genel Meclisimize meclis üyesi arkadaşlarımla önerge vererek ilçemizin kanayan yarası olan YSE köprüsünün durumu hakkında yapmış olduğumuz komisyon çalışmaları meyvesini verdi. Sürecin hızlanması için önergeyi verdiğim günden bu güne kadar elinden gelen çabayı sarf eden Başta Sn. Valimiz Enver Ünlü beye, İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Şahin e, Genel Sekreterimiz İbrahim Karaca’ya, Değerli Meclis Üyelerimize ve yol ağı komisyonu başkanımız ve komisyon üyelerimize ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Son zamanlarda iyi den iyiye köprüyle ilgili yapılan açıklamalar sonucu, bölge vatandaşı da haberlerle ilgili bir haylı mutlu ve umutlu. Bu güne dek bir çok yetkili söz konusu köprü için  söz vermişti!  Verilen müjdelere, ilçe halkı artık bu iş tamam dese de, bazı kesim, İlk kazma vuruna kadar, kaygılı bekleyişlerini sürdürüyor.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2022, 14:43

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205