Zağpa Grup Yolu Tekrar Masada!

Çamoluk ve Şebinkarahisar'ı birbirine bağlayan ve yakınlığı ile bilinen, Zağpa grup yolu tekrar masaya yatırıldı.

Zağpa Grup Yolu Tekrar Masada!

Sarpkaya, Gürçalı, Ocaktaşı (Gölve) üzerinden Şebinkarahisar ilçesine en yakın güzergah yaklaşık 38 km' lik yol tekrar gündeme geldi.

2016 YILINDA YEŞİL YOL STATÜSÜNE KAVUŞMUŞTU!

Dönemin Belediye Başkanı, il genel meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının girişimleriyle 2016 yılında bahsi geçen güzergah yeşil yol statüsüne kavuşturulmuştu.

ZAĞPA GRUP YOLU TEKRAR GÜNDEME TAŞINDI!

Giresun İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin’i makamında ziyaret eden Şebinkarahisar ve Çamoluk heyeti, iki ilçe arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak olan Zağpa yolu hakkında görüşme yapıldı.

AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar konuyla ilgili yaptığı paylaşımda Giresun’da yapılan bir dizi ziyaret sonrası, Şebinkarahisar ve Çamoluk ilçeleri arasındaki ulaşımı daha kısa hale getirecek yol güzergahında çalışmaların Ekim ayında başlayacağını bildirdi.

Okuyar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “İl Başkanımız Kenan Tatlı, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Karaca, İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Şahin, Şebinkarahisar Belediye Başkanımız Ömer Şentürk, Çamoluk ilçe Başkanımız Davut Çukuryurt, Ocaktaşı ve Gürçalı muhtarlarımızla Şebinkarahisar-Çamoluk ilçelerini bir birine daha kısa mesafede bağlayacak güzergah ile ilgili bir araya geldik." dedi.

EKİM AYINDA ÇALIŞMALARA START VERİYORUZ!

Çalışmaların Ekim ayında başlanacağını aktaran Okuyar, "Mevcut Ocaktaşı ve Gürçalı köyleri arasındaki kesimde iyileştirme ve satıh kaplama çalışması yaparak, her türlü birlikteliği olan bu iki ilçemizi mesafe olarak daha da yakınlaştırarak bu bağlarımızı daha da güçlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2022, 17:48

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salim Sarıdoğan
Salim Sarıdoğan - 2 yıl Önce

Değerli murat kardeşim ş.karahisar ocaktaşı gürçalı arası yol senelerdir 6 ay kışın yol vermemektedir halbuki benimde üzerinde uğraş verdiğim 6 km daha kısa yaz kış çalışabilecek heslerin açtığı bir yol var sarpkaya yaylaçayı ırmakkıyı takiben şahinler eski ismi köpekli ş.karahisar 2019 da o yörenin muhtarları dahil 21 muhtarın imzası ile müracaatta bulundum bu yolda tek sorun iki hes arası 2500 metre kapalı alan var ş.karahisar ilçe başkanı nejat okuyar o yöreyi iyi biliyor olaya hakim il özel idaresinden gelip ölçüm yaptılar şimdi etüt yapmaya gelecekler bekliyorum bunuda yaz

İbrahim Aydoğdu Sarpkaya köyü
İbrahim Aydoğdu Sarpkaya köyü - 2 yıl Önce

Dilerim yapılır çok güzel olur inşAllah ama Çamoluk ta çok bilmişler kabul ederse güzel olur inşAllah



Çok güzel olurda yanlız Çamoluk ta çok bilmişler kabul ederse inşAllah karşı çıkmazlar

Musa Demirkaya
Musa Demirkaya - 2 yıl Önce

Aklın yolu bir. Kolaylık ve başarilar diliyorum.

Nedim  karagöz
Nedim karagöz - 2 yıl Önce

Her iki ilçemize ve köylerimize Ve bölge corafyamıza hayırlı ugurlu olsun ilgilenen yetkililerede teşekkür. Ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205