Alucra İHL İftarı 6 Ağustos'da

Alucra İmam Hatip Lisesinin mezunları ve mensupları’nın düzenlediği Geleneksel İftar programı 6 Ağustos 2011 Cumartesi günü yapılacak.

Alucra İHL İftarı 6 Ağustos'da
Bu yıl Çamlıca’da ki Çamoluk Kültür Merkezinde yapılacak olan İftar Programına Alucra İmam Hatip Lisesi mezun ve mensuplarından yoğun katılımın beklendiği bildirildi.
Tertip Komitesi adına yayınlanan mesajda;

Değerli Alucra  İmam Hatip Lisesi arkadaşlar ve Saygı değer hocalarımız!

Bu  yıl sizlerle 6.sını gerçekleştireceğimiz iftar programımız 6 Ağustos 2011 Cumartesi günü Çamlıca Ferah Mahallesinde bulunan Çamoluk Derneği ve Kültür Merkezinde olacaktır.

Yüksek katılım beklediğimiz programımıza teşrifleriniz bizleri onure edecektir. Selam ve muhabbetlerimizi sunarız.


İrtibat Telefonu: 0536 251 53 07
Yavuz Fenerci

Çamoluk haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
süleyman kahraman
süleyman kahraman - 13 yıl Önce

değerli arkadaşlar 4 yıldır yenice derneğinde yapıyorduk u yıl neden arkadaşların zor ulaşabileceği yeri tercih ettiniz.hepimiz mesajlardan öğrendik.neden daha önceden haberimiz olmadı.tüm arkadaşlar yenice derneğinden memnun lurken neden böyle bir tercih yaptınız. öğrenmek istiyorum..?

ihl
ihl - 13 yıl Önce

süleyman kardeşime katılıyorum.yenice derneğine heryerden ulaşım kolayken ,kim neden bu değişikliği yaptı.kaç otobüsle ve nasıl gideceğiz merak ediyorum.

Zekeriya Duras
Zekeriya Duras - 13 yıl Önce

değerli kardeşlerim iftar yemeğinin çamoluk derneğine alındığını öğrendim bize danışılmadan alınan karar bizi üzmüştür ama olsun bize her yer alucra yalnız bazı art niyetli kişilerin oyununa gelmeyelim selam ve dua ile...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205