400 Öğrenciye Burs

Çamoluk Dernek Başkanı Yaşabey Kalebaşı 400 öğrenciye burs verileceğini açıkladı

400 Öğrenciye Burs

 Çamoluklu velilerden gelen tepkiler üzerine 2010-2011 eğitim   yılı  burs başvuru forumlarındaki www.camoluk.net sitesinin en çok hangi bölümlerini beğeniyorsunuz ?  
[email protected] mail grubuna üye misiniz?gibi
eğitim öğretimle alakası olmayan soruların olduğunu bu soruların burs almada nederece etkili olduğunu .Dernek Başkanı Yaşabey Kalebaşına sorduk.Başkan:"Bzim aradığımız kriterler 1.Dört  yıllık  fakülte olacak kazandığı yer  2. başarılı olacak,3.vatana Millete faydalı olacak kişiler olması lazım"diye konuştu. Yaşabey Kalebaşı;bu sene 600.000 TL bütçe hedeflediklerini ve bu bütçeylede 400 Çamoluklu öğrenciye burs vereceklerini söyledi.Yukarda sorulan Soruların teferruat olduğunu biz onları asla baz almayız diye konuştu.
Velilerin Tepkisi
Çamoluk Derneği gibi tüzel kişiliği olan bir kurumun verdiği burs için ;Özel kişiye ait olan bir internet sitesinin hangi bölümlerinin beğenildiği soruluyor biz beğenmek zorundamıyız!Beğenmesek bile burs alabilmek için mecburen yalan cevap yazmak zorunda kalıyoruz , hadi orasını yazdık ancak karşımıza birde bir mail grubu çıkıyor ona üye değiliz , üye olmadığımızdan dolayı burs konusunda tereddüt içerisindeyiz,diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Çamoluk haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205