Alucra İmam Hatip Lisesi: “Bir Nesil Yetiştiriyoruz“

Hrer geçen gün eğitim deki kalitesini biraz daha yükselten Alucra İmam hatip Lisesi bu seneki YGS/LYS sınav sonuçlarıyla da göz doldurdu.

Alucra İmam Hatip Lisesi: “Bir Nesil Yetiştiriyoruz“

 
Komşu ilçemiz Alucradaki Alucra İmam Hatip  Lisesi Meslek Yüksek Okullarına ve Açık Öğretim Fakültelerine gönderdiği çok sayıda öğrencinin yanında 4 yıllık fakültelere gönderdiği 16 öğrenciyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Üniversite tercihlerini yaparken mesleki açıdan iş garantisi olan ve toplum nezdinde itibarlı olan bölümleri seçmeye gayret ettiklerini belirten yetkililer, ALUCRA İMAM HATİP LİSESİ’NDE bir lise eğitimi vermenin yanında mesleki açıdan donanımlı, topluma saygı duyan ve toplumda saygı uyandıran bir nesil yetiştirdiklerini belirterek; okuldaki kaliteli öğretmen kadrosunun, fiziki ve teknolojik imkânların ve öğrenciye gösterdikleri yakın ilginin başarıya dönüştüğünün, bundan sonraki yıllarda başarının çok daha farklı olacağının, Alucra’da bir eğitim-öğretim geleneği oluşturduklarının altını çizdiler.

Okul yetkilileri yeni sezonda bu eğitim-öğretim hareketine katılmak isteyen ilköğretim mezunu öğrencilerimizin diplomalarını getirerek kayıt yaptırabileceklerini de ayrıca belirttiler.

İŞTE YENİ FAKÜLTELİLER VE BAZI MYO ÖĞRENCİLERİMİZ:
 
 












Kaynak Alucra haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205