Alucra İmam Hatipliler İftarda Buluştu

Pandemi nedeniyle ara verilen geleneksel iftar buluşmaları yeniden başladı.

Alucra İmam Hatipliler İftarda Buluştu

Alucra Hacı Osman Erilli İmam  Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları  iftar programı ile bir araya geldi.

Alucra Hacı Osman Erilli İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından organize edilen  iftar parogramı; 3 Nisan 2022 Pazar günü, İstanbul Esenler'de bulunan Çamoluk Yenice Köyü Derneğinde gerçekleşti.

İftar programına, Alucra Hacı Osman Erilli İmam Hatip Lisesi Mezun ve mensupların yanı sıra okulda görev yapmış idareci ve öğretmenler de katıldılar.

İftar proogramına, Alucra Hacı Osman Erilli İmam Hatip Lisesi Müdürü Rıdvan Yelekoğlu ile eski okul müdür Aydın Bodur'da Alucra'dan gelerek iştirak ettiler.

İftar programı; Yemek ikramıyla başlarken, yemek sonrasında, İstanbul  Kılıç Ali Paşa Camii Müezzini Fazlı Bektaş hocanın Kur'an tilavetiyle açıldı.

Sunuculuğunu Bereketzade Camii İmam Hatibi Yavuz Fenerci'nin yaptığı  programda, Dernek Başkanı Nazım Baykara bir konuşma yaptı.

Nazım Baykara yaptığı konuşmada; okul ile ilgili bilgi verirken, yeni yapılması planlanan  okul lojmanı için de destek istedi.

Okul Müdürü Rıdvan Yelekoğlu'da yaptığı konuşmada okula ilk başlandığından günümüze emeği geçenlere teşekkür etti.

Eski Mezunlar adına Gebze İmam Hatip Lisesi Müdürü Ethem Karaçoban'ın da kısa bir konuşma yaptığı program da;  iftara katılan eski idareci ve öğretmenlerde  kısa birer konuşma yaparak helallik istediler.

Eski müdürlerden Muzaffer Kaptı'nın okuduğu Alucra'ya yazılmış köyümü özlerim şiiri dikkatle dinlendi.

Programa katılan ve bi,r de konuşma yapan Giresum İmam Hapliler Vakfı GİMEV Başkanı Bilal Dede'de  10 Nisan 2022 Cumartesi GİMEV'in iftarı olduğunu ve tüm Alucra İHL Mezun ve mensuplarını davet etti.

Program; Mustaf Uran'ın yaptığı dua ile son buldu.

Programa katılan mezun ve mensuplar ile  idareci ve öğretmenler, çay salonuna geçerek sohbet edip anılarını tazelediler.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2022, 11:42

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205