Alucra Vakıf Seçimlerine Şantaj!

27 Kasım 2016 Pazar günü yapılacak olan Alucra Vakfı Başkanlık seçimlerine, twitter'dan yapılan tehdit damga vuracak gibi.

Alucra Vakıf Seçimlerine Şantaj!
Yaklaşan  Alucra Vakfı seçimlerinde ilginç olaylar yaşanıyor.
Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan, Balk Bankası Başkan Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu ile birlikte, Doludere Köyünden İş Adamı Adnan Kaya'nın yarıştığı başkanlık seçimlerine,twitter'dan yapılan tehdit damga vuracak gibi.
Alucra Gerçekleri isimli twitter hesabından yapılan açıklamada; başkan adaylarından Selahattin Süleymanoğlu'nun yarıştan çekilmesi isteniyor.
Yapılan açıklamada; 4 gün içinde Selahattin Süleymanoğlu'nun adaylıktan çekilmemesi halinde, Başkan Adayı ve onu destekleyenler hakkında önemli bilgileri kamuoyu ile paylaşacağını iddia etti.

İddialı açıklamalarda bulunan 
https://twitter.com/AlucraPelikan  hesabı 


A
lucra'da geniş yankı uyandıran açıklamaların kim tarafından yapıldığı bilinmiyor.
Alucra Vakfı gibi güzide bir kurumun çeşitli itham ve iddialarla gündem olması, Alucra'lı vatandaşlar arasında huzursuzluk meydana getirdi.
Ortaya atılan iddialar hakkında, Vakıf Yönetimi tarafından şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.
Alucra Gerçekleri Twitter hesabının Selahattin Süleymanoğlu'nun çekilmemesi halinde neler açıklayacağı da vatandaşlar arasında merak konusu oldu.
Üniversite öğrencilerine verdiği bursla ön plana çıkan Alucra Vakfının  Mütevelli Heyet Toplantısı (Genel Kurul); 27 Kasım 2016 Pazar günü saat 12.00-16.00 saatleri arasında Kasımpaşa Lemar Düğün Salonunda yapılacak.

Yapılacak Olan Alucra Vakfı Kongresinin, özelde Alucra'ya, genelde, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Çamoluk Haber




,  

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 18:18

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205