Ataşehir Çamoluklular Derneğinden Öğrenciler Kitap Desteği

Ataşehir Çamoluklular Derneği Çamoluk'lu öğrencilere kitap gönderdi.

Ataşehir  Çamoluklular Derneğinden Öğrenciler Kitap Desteği
 Ataşehir Çamoluklular Derneğinden,Çamoluk’lu öğrenciler kitap desteği geldi.
Çamoluk Arıcılar Derneği Başkanı Dursun Duyan’ın girşimleriyle  yapılan kitap yardımı Çamoluk Milli Eğitim Müdürü  Hasan Öztürk’e teslim edildi.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk yardım ile ilgili; “ Yapılan çalışma bizim için son derece anlamlı ve önemlidir. Ataşehir Çamoluklular Derneği İlçe Temsilcisi Dursun Duyan’ a ve Dernek yöneticisi Emrah Dağıtmaç’ a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
 
Çoğunlukla Üniversite hazırlık kitap ve testlerinden oluşan yardım ile ilgili bilgi aldığımız Dursun Duyan; ''Çamolukta sınava hazırlanan gençlerimizin kitap sıkıntısı çektiğini duydum. Konuyu  benim de mensubu olduğum Ataşehir Çamoluklular Derğneği Başkan Yardımcısı Ufuk Kesecek’le paylaştım.  Çok kısa bir sürede çözüm bulacağını söylediler.
 Dediklerini yaptılar ,kitapları çok kısa sürede bana ulaştırdılar. İnşallah genç kardeşlerimize de faydalı olmuşuzdur. Kitapların bize ulaşmasında emeği geçen Ataşehir Çamoluklular Derneği Başkanı Yüksel Bayramoğlu'na ve   Sayın, Emrah Dağıtmaç’a Dernek Başkan Yardımcısı Ufuk Kesecek’e,  Ataşehir Çamoluklular Derneği Kurucu Başkanı ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Ekrem Köse’ye teşekkür ediyorum dedi .
 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205