Çamoluk Belediyesinden Okula Fazla su tepkisi

Çamoluk Belediyesi Gazi İlköğretim Okulundaki çeşmenin suyunu kesti.

 Çamoluk Belediyesinden Okula Fazla su tepkisi

 Çamoluk Belediyesinden Okula Fazla su tepkisi

 

Çamoluk Belediyesi Gazi İlköğretim okulundaki çeşmenin suyunu kesti.

Gazi İlköğretim Okulunun bahçesinde bulunan ve okul öğrencileri tarafından kullanılan Hayrat çeşmesinin, fazla su harcandığı gerekçesi ile Çamoluk Belediyesi tarafından suyu kesildi.

 

Şehir şebeke suyunun kullanıldığı çeşmede öğrencilerin, zaman zaman muslukları açık bıraktıkları ve açık kalan musluklardan akan sularında,okul önünden geçen caddenin çamur olmasına sebep olduğu bildirildi.

 

Edindiğimiz bilgilere göre belediyenin okul yönetimini uyardığı, ancak sorunların uyarılara rağmen devam ettiği,bu nedenle de Çamoluk Belediye ekiplerinin kepçeyle çeşmeye su sağlayan boruları kestikleri bildirildi.

 

Olayın duyulması üzerine, Öğrenci velilerinin tepki gösterdikleri bildirildi.

Tepki gösteren veliler, “Çocuklarımız  içme suyu ihtiyacını bu çeşmeden karşılıyorlardı. Çeşmenin suyu kesilince şimdi tuvaletlerde ki lavabolardan karşılamak zorunda kalıyorlar,belediye ve okul yönetimi bu soruna bir an önce çözüm bulsunlar” dedi.

 

Çamoluk Haber olarak konu hakkında daha detaylı bilgi almak istediğimiz Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici’ye ulaşamadık, Belediyenin de bu konudaki  gerekçe ve görüşlerini de  bildirdiği takdirde sizlerle paylaşacağız.

 

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
MANSUR SÜRÜCÜ
MANSUR SÜRÜCÜ - 12 yıl Önce

BİLİNDİĞİ ÜZERE DİNİMİZ İSRAFI YASAKLAMIŞTIR BU NEDENLEKİ BELEDİYENİN BU YÖNDEKİ GÖRÜŞÜNÜ HAKLI BULUYORUM YENİ MUSLUK TAKILSA DAHİ 1 GÜN DAYANMAYIP ÇOCUKLAR TARAFINDAN KIRILMAKTADIR BUDA SUYUN BOŞA AKMASINA SEBEP OLMAKTADIR BUDA VATANDAŞIN KESESİNDEN ÇIKMATADIR

Burak Alp DUYAN
Burak Alp DUYAN - 12 yıl Önce

Pes diyorum yaa herşeyi hemen keselim atalım çözüm odaklı çalışmlak varken sorun odaklı çalışıyorar.. bu insanlarr sadece oradan içme suyunu karşılaya biliyor deniyor. peki tuvalatlerde musluklardan su ihtiyaçlarını karşılamaları ne kadar güzel bir sonuç değilmi başarılar tebrik ediyorum O BELEDİYE başkanını...

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

İsrafın hepsi günahtır, kaldı ki ırmak kıyısında abdes alınsa dahi fazlası günah olmakta.
Ancak günümüz teknolojisi o kadar hızla gelişmekte ki, insanlar bunun farkına varmayınca böyle üzücü olaylar olmakta.
Çok basit bir SENSÖRLÜ MUSLUK ile bu iş çözülebilecekken, gönüller kırılmakta. Dahada önemlisi ufacık yavrularımız TUVALETLERDEN İÇME SUYU sağlaması ve buralardan allah muhafaza bir hastalık kapması kaçınılmaz olacak.

mert
mert - 12 yıl Önce

Yahu çocukların içtiği suyu vatandaşın kesesinden çıkıyormuş ya ben bunu diyen arkadaşa soruyorum o kadar çok şey varken vatandaşın kesesinden çıkan mesela; Çamoluk sağlık ocağının önüne döşenen kalitesiz taşlar '' Gibi bu mu dikkatinizi çekti beyler daha döşeneli kaç ay oldu taşlar yüzleri hemen aşınmış rezil bir halde şimdi ben bu su konusunda belediyeyi haklı gören arkadaşa sormak isterim o taşları hiç tepki göstermişmidir vatandaşın cebinden boşa cıkıyor diye ...

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Yaz mevsimi geldiğinde SU KAVGALARI yaşanmakta. Elimizin altında İNTERNET gibi bir niğmet var iken, insanlık adına hiç bir şey araştırılmaz. BAKIR ÇUBUK ve AĞAÇ DALLARI ile arazide su araştırmak çok kolay.
Yine RÜZGAR GÜCÜ ile kuyulardan ve ırmaktan fevkalade SU POMPALANABİLMEKTE.
Çok basit demir çubuklar ile 15 - 20 metre derinlikteki bir su sondajını insan gücü ile yapılabilmekte.
Sayın hemşehrilerim, özellikle GENÇ KARDEŞLERİM elinizin altındaki bu bilgisayarları ne olur ARAŞTIRMADA KULLANIN ve büyüklerinize anlatınız.
Örneğin FOSBETİK ÇUKURUNA iki kilo KUŞBAŞI CİĞER attığınızda bir ay sonra ÇUKUR BOŞALMAKTA. Tabi buna şimdi kimseler inanmaz ancak ufak bir araştırmada göreceksiniiz.
Yine yıllardır TRAKTÖR RÖMOKLARINA kamyon KRİKOSU ile basit bir yük yüklemek için VİNÇ yapılmamış. 250 300 tl.ye yapılacak basit bir vinç ile her türlü yük yüklemek varken insanlar BEL FITIĞI OLMAKTA.
TEKNOLOJİYİ ARAŞTIRALIM ve ANLATALIM

MANSUR SÜRÜCÜ
MANSUR SÜRÜCÜ - 12 yıl Önce

MERT BEY ÖNCELİKLE SOYADINIZI YAZIN VE KENDİNİZİ TANITIN ONDAN SONRA TARTIŞALIM İŞİN İÇERİĞİNİ BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN TABİRİ CAİZSE ANADOLUDA Bİ SÖZ VAR ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAĞI ARAMAYIN SUYU KESENDE DEVLET KESİTRENDE BU KONULAR SENİ BENİ AŞAR BEN BURDA BELEDİYE BAŞKANINI SAVUNMUYORUM VATANDAŞIMIZIN KESESİNİ SAVUNUYORUM SAĞLIK OCAĞININ TAŞLARIDA BOZUKSA ONUDA ELEŞTİRİRİM KALDIKİ BELEDİYE BAŞKANINI VEYA BELEDİYEYİ HAKLI BULSAM NE OLACAK BU BİR GÖRÜŞ MESELESİDİR SENİN GÖRÜŞÜN ÖYLEYSE BENİM GÖRÜŞÜMDE BÖYLE SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ ÇAMUR AT İZİ KALSIN MESELESİ

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205