Çamoluk Eczanesinde Maske dağıtımı Başladı

Çamoluk Eczanesinden ücretsiz maske dağıtımına başlandı.

Çamoluk Eczanesinde Maske dağıtımı Başladı

Korona (Covid 19) salgınına karşın koruyucu önlem olarak  devlet tarafından 20 ile 65 yaş arasındaki vatadandaşlara  verilen ücretsiz maskenin  dağıtımına bu günden itibaren Çamoluk eczanesinde de başlandı.

Daha önce Çamoluk Kaymakamlığı, Çamoluk Belediyesi ve Çamoluk  STK'ları tarafından tedarik edilen  maskeler  vefa destek gurubu tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmıştı.

Çamoluk Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada; Çamoluk Eczanesinden ücretsiz maske dağıtımının başladığı açıklandı.

Cep telefonlarına SMS mesajı gelenlerin  maskelerini alabileceği bildirilen açıklamada; mesaj gelmeyen vatandaşlarında,  eczaneye giderek T.C. kimlik numarası, baba adı ve doğum yılını kayıt ettirerek sistemin onay vermesi durumunda ücretsiz maskelerini alabilecekleri açıklandı.

İşte Çamoluk Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklama:

Çamoluk Eczanesinde Ücretsiz Maske Dağıtımı Başladı

Vatandaşlarımızın ücretsiz maske almaları için öncelikle telefonlarına SMS ile kod gönderilecek olup, kodu alan vatandaşlarımız

T.C. kimlik numaralarını ve cep telefon numaralarını vererek maskelerini alabileceği gibi mesaj gelmeyen vatandaşlarımız ise eczaneye giderek

T.C. kimlik numarası, baba adı ve doğum yılını kayıt ettirerek sistemin onay vermesi durumunda ücretsiz maskelerini alabileceklerdir.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 09:33

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205