Çamoluk Entegre Hastahane oluyor.

Üzerinde bir çok tartışmaların yapıldığı Çamoluk Sağlık ocağı sonunda Entegre Hastane oluyor.

 Çamoluk Entegre  Hastahane oluyor.

 
Üzerinde bir çok tartışmaların yapıldığı Çamoluk Sağlık ocağı sonunda  Entegre Devlet Hastanesi oluyor.
İlçede ki en önemli sorunlardan olan sağlık sorununun, bu yapılaşmayla birlikte bir nebzede olsa  azalacağı  tahmin ediliyor.
İl Sağlık müdürlüğüne yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Çamoluk Sağlık Ocağının 29 Kasım 2011 günü sağlık bakanlığı kararı ile entegre hastaneye dönüştürüldüğü açıklandı.
 
Yapılan dönüştürmeyle birlikte Çamoluk Hastanesine çeşitli branşlarda kadroların da verilmesi  gerekiyor.
 
Entegre Hastahane statüsüne geçmesiyle birlikte 7/24 hizmet vereceği  ve bünyesinde ikisi Aile Hekimi en az 5 doktorun görev yapacağı açıklandı.
Ayrıca Entegre Hastahane de,  laborant,hemşire,hizmetli ve rontgen teknisyenlerinin de görev yapması gerekiyor.

yapılan düzenlemenin yıllarca konuşulduktan sonra,Çamoluk'ta ki Ak Parti İlçe başkanlığı seçimlerinin hemen öncesinde yapılmasını  ise, bazı Çamoluklular kuşkuyla karşıladılar.
Çamoluk'taki İlçe başkanlığı seçimlerinde muhalefetin bu  dönemde çok gülçü olması  nedeniyle, kararın açıklanmasının da aynıdöneme denk gelmesine  kuşkuyla yaklaştıkları görüldü. 


Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
RÜSTEM SAKIZCI
RÜSTEM SAKIZCI - 12 yıl Önce

Yıılardır süre gelen çamoluklunun en derin sorunlarından birisi olan hastane sorununun çözülmüş olmasına bütün çamoluklu gibi bende çok sevindim Allah hayırlı etsin tez zamanda hizmete başlasın inşallah ayrıca seçim yatırımı yada ilçe başkanlığı seçim yatırımı gibi algılayanlara tek sözüm hizmet gelsinde nasıl gelirse gelsin ne diyelim ilk defa seçim çamoluğa hayırlı bir hizmet getirmiş bundan seğindirici ne olabilirki o yüzdendirki rekabet her alanda şart rekabet hizmeti ve kaliteyi artırır bütün çamoluklulara hayırlı olsun.

sacit kaya
sacit kaya - 12 yıl Önce

Kardeşim fazla acele etmeyin,entegre hastane diye bir şey yok,daha neler söylenecek,bu çamoluğu benim aklım almıyor.entegre hastane hayret bişey ya.

burak sezer
burak sezer - 12 yıl Önce

hastane İnşallah açılır ama entegre hastane diye bir kavram var mı bilmiyorum.ya da varsa neye tekabül ediyor,hatta sadece tabela değişikliği mi,işlev aynı adı sağlık ocağı yerine entegre hastane mi?
yazın memlekete gidince,alucra,gölova,şebinkarahisar,erzincan gibi muhtelif yerlere hastahane için gitmeyiz veya sevkedilmeyiz inşaallah.hatırlarsanız banka gelecekti bunu da çok istemiştik,özellikle esnaf ve emekliler istemişti.adamlar üniversite kampusleri gibi eğitimli ve genç nüfusun yoğun olduğu yerler için denemesi yapılan insansız banka şubesi getirdi,sonuç esnaf hala memnun değil emekliler işlerini istedikleri gibi halledemiyorlar.mizah bu ya bu hastane de dijital falan olmasın 7/24 robot-bilgisayar hemşire/sağlık memuru hizmet veriyor.tanisyon ölçüyor,kan tahlili yapıyor.Burası Çamoluk ve her şey imkan dahilindedir.

ali ihsan
ali ihsan - 12 yıl Önce

önümüzde çamolukta ilçe başkanlıgı var her seçimde bazı gurublar adeta tavuğa yem atar gibi bu gibi şeyleri kullanıyorlar bu gurup veysel ekmen gurubu

sacit kaya
sacit kaya - 12 yıl Önce

Entegre hastane sağlık ocağı ile 112 acilin birleştirilmiş halidir.çamolukta zaten böyle değişen ne, malumun ilanı.sevket gitsin arda boğazından neresi olursa.

zeki metin
zeki metin - 12 yıl Önce

banka okul nasıl her seçim öncesi geldiyse bu seçimde de hastahane geliyor demirelleştik siyastte desek daha ii olur

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205