Çamoluk Hastanesi İçin İlk Kazma Vuruldu

Çamoluk Hastanesi için çalışmalar başladı.

Çamoluk Hastanesi İçin İlk Kazma Vuruldu

Çamoluk'ta ihtiyaçlara cevap verebilecek kapasitede bir  hastane yapılması yıllarca gündemdeki yerini korurken, bu konuda yapılan açıklamalar son aşamaya gelindiğini  gösterdi.

Özellikle yer konusunda ciddi sıkıntıların olduğu  dile getirelirken, yapılan açıklamalar ile bu konunun da aşıldığı açıklandı.

Çamoluk Hastanesi için daha önce yurt olarak kullanılan bina ile eski otogar alanı, bu konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığına tahsis edildi.

Aynı zamanda eski yurt binası için de yıkım çalışmaları başladı.

 Yıkım ile  ilgili olarak Çamoluk Belediye  Başkanı Fatih Düz yaptığı açıklamada; yıkım işlerinin bir hafta da tamamlanacağını ifade etti..

Çamoluk Hastanesi için başlatılan çalışmalar ile ilgili olarak, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Davut Çuryurt, İl Genel Meclis Üyesi Muammer Güleç sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile vatandaşlara bilgi verdiler.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz yaptığı açıklamada; "Bugüne kadar bizden ne talep edildi ise yerine getirdik, getirmeyede devam edeceğiz. Bundan sonrası inşallah Sağlık Bakanlığımız ve Sağlık İl Müdürlüğümüz tarafından biran evvel binanın yapım ihalesine çıkması olacak. İnanıyorum bu eserin Çamoluk'a kazandırılması için herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır" dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2020, 17:31

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205