Çamoluk'taki Vakaların %50'si İki Mahallede

Çamoluk'taki Covid-19 vakalarının %50'sinin iki mahallede olduğu açıklandı.

Çamoluk'taki Vakaların %50'si İki Mahallede

Çamoluk Kaymakamı İbrahim Engin Şenay Çamoluk genelindeki toplam covid-19 vakalarının %50'sinin Kurtuluş ve Yazılar Mahallesinde olduğunu açıklayarak vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Çamoluk Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada da; Cenaze taziyelerinin ve kalabalık ortamların kendilerine en büyük sıkıntıları yaşatan ortamlar olduğunu  dile getirerek, vatandaşlara daha duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Özellikle İstanbul'dan gelen cenazelere dikkat çekilen açıklamada;

Değerli Dostlar, Kurtuluş mahallesi ve Yazılar mahallesi , ilçemizdeki vakaların %50’sinden fazlasını oluşturuyor. Başta bu 2 mahallemiz olmak üzere tüm mahalle ve köylerimiz bir bütün olarak lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Cenazelerdeki taziye ziyaretleri , kalabalık ortamlar en sıkıntı yaşadığımız husus olmaya devam ediyor. Cenazelerde İstanbul’dan otobüslerin gelmesinin bilançosu ağır oluyor. 30 kişiden fazlası için cenaze alanına giriş yaptırmasak da taziye ziyaretleri için kolluk kuvvetlerimiz ve bizler bir şey yapamayız. Daha fazla hassas , daha az temaslı bir hayat yaşamalıyız. Sevdiklerimizle güzel bir bahar için şimdi tedbir zamanı denildi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, 19:46

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer akmaz
Ömer akmaz - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205