Çamoluk'lu Dr. Muharrem Kuzkaya Takdir Topluyor

Üsküdar Anadolu Hastahanesinin,Çamoluk'lu Baş Hekimi Dr. Muharrem Kuzkaya, hastalarına olan ilgi ve alakasıyla takdir topluyor.

Çamoluk'lu Dr. Muharrem Kuzkaya Takdir Topluyor
 

Eski Yöre Gazetesi imtiyaz sahibi Mustaf Karaçoban Üsküdar Anadolu Hastahanesi Baş Hekimi Dr. Muharrem Kuzkaya'nın Hasatalarına ve Hemşehrilerine olan ilgi,alakası için teşekkür yazısı yayınladı.
İşte Mustafa karaçoban'ın yazısı:

TEŞEKKÜRLER KUZKAYA

İsmini daha önceleri duymuştum.Kendisiyle henüz tanışmamıştım.Ama böyle bir değerin aramızdan çıkmasından dolayı Çamoluk'lu biri olarak gurur duyuyordum.
Muharrem Kuzkaya beyefendi ile tanışmam bir hastam nedeniyle oldu.
Telefonda hastanın şikayetleri hakkında bilgi verdim,ne yapabileceğimizi sordum.
Daha henüz beni tanımayan değerli hemşehrim kuzkaya,"Mustafa bey hastayı hemen bana getirin,elimden gelen ne varsa seve seve yaparım",dedi.Ve hastahanede karşılaştık karşıdan gelen genç zarif ,kibar,bir o kadarda güler yüzlü kişinin Muharrem bey olacağını tahmin ettim.bizim yörenin meşhur bir lafı vardır''kan kaynamıştır'')derler. Kanım kaynadı herhalde.Tanıştıktan sonra odasının önünde bekleyen 2-3 hasta vardı.
Muharrem bey bana bakarak ;hemşehrim sen biraz bekle...hastaları göndereyim seninle uzun uzun konuşalım deyince daha içten samimi biri olduğuna kanaat getirdim.Muharrem beyle tanışmamız içten ve samimi idi.
Muharrem beyin böyle önemli bir mesleği icra ederken hemşehrilerine bu denli yardımcı olmasından dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirdim.
Muharrem bey ise Hemşehrilerine verdiği hizmetten haz aldığını,bizim yörenin insanlarının psikolojisini çok iyi anladığı için rahatsızlıklarına çözüm bulmada bu psikolajiyi anlamanın çok önemli bir etken olduğunu söyledi...
Hastam için elinden gelen ne varsa yapan Muharrem Kuzkaya'ya,şahsıma ve hastama gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.
Ayrıca,Hastahane içerisinde bizimle yakından ilgilenen hastahane müdürü Haydar beye de ilgi ve alakasından dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Mustafa Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem mest
muharrem mest - 13 yıl Önce

muharrem KUZKAYA beye meslek hayatında başarılar diliyorum .benim istadiğim çamoluktan böyle insanların artması .ben istiyorum ilçemden başbakan çıksın .ben şahsen gurur duyarım.

tebrik
tebrik - 13 yıl Önce

değerli doktorumuza, hemşehrilerine gösterdiği ilgi alakadan dolayı tebrik ediyorum..iyi ki varsın muharrem kuzkaya....

rasim yetimova
rasim yetimova - 13 yıl Önce

mrh hocam ben camoluk haberlerini okurken gördüm seni okdum yorumları beni sorunum 3 senedir iki tarfdan bel fıdı var dediler dokdorlar amam sadece belimde cok arı var bu neden ireli geliyo saygılaımı sunuyom iyiki varsın camoluklu olarak gururduydum allah salık sıhat versin allah yardımcın olsun hocam saygılar

elif
elif - 8 yıl Önce

Sayın hocam iyiki varsın Allah senin gibilerin sayısını çoğaltsın inşAllah insanlara faydalı olmak çok güzel rabbim seni korusun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205