Çamoluk'lu İş Adamından Öğrencilere Kışlık Giyecek

Kent Konseyi çalışmalarına başladı.

Çamoluk'lu İş Adamından Öğrencilere Kışlık Giyecek

Çamoluk Kent Konseyi Genel Sekreteri Dursun Duyan'ın girisimiyle MESİAD Merter Sanayici ve İsadamlari Dernegi Baskani Yusuf Gecü, Çamoluk taki ilkokul ve ortaokul ogrencilerine mont ve kaban yardiminda bulundu. Konu hakkinda bilgi veren Dursun Duyan kent konseyinin amacinin yalniz ilce sorunlarinin tartisildigi bir ortam degil, bu sorunlara çozum uretilen bir yer olmasi gerektigini açıkladı. Dursun Duyan,önumuzdeki surecte ilcemize bir bal ormani ve biri bal üreticilerine ait olmak üzere iki adet kooperatif kurulması içinde çalışmalara baslandıgını ve bu calışmalarda gereken kolaylıkların, Çamoluk Kaymakamı ve Belediye Baskanı tarafından kendilerine sağlandıgını aktardı .
Duyan yaptığı yardımlardan dolayı,MESİAD Başkanı Yusuf Gecü'ye teşekkür etti.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 9 yıl Önce

BAL ORMANI kurulması konusunda Kaymakamlık ve Belediye nezdinde yardımcı olunması yöre için ve gelecek için güzel bir çalışma. İlçemizde güzel bir işbirliğini yakalayan mülki amirliğine ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Çamoluk ilçemizin ve Köylerimizin EKONOMİSİNİ ancak ÜRETİM ile sağlayacağımıza inanmaktayız. Üretimde ilk akla gelen, KAPALI SERA alanları olacağı gibi, DUT MEYVESİ ağacını mutlaka yörenin her yerine DİKEREK, ÇAMOLUK DUT PEKMEZİ BİR MARKA OLMASINI SAĞLAYABİLİRİZ....-- DUT BAHÇESİ İÇERİSİNDE yetiştirilecek ORGANİK TAVUK YETİŞTİRİCİLİĞİ ile de, ÇAMOLUK ADINI DUYURACAKTIR. Unutmayalım ki, YAPILAN FESTİVALLERLE ne yazık ki, yöre tanınmamakta. Tek ÇARE ÜRETİM ve GELECEK TARIMDA olduğunu hiçbir zaman unutmayalım. Bir deyim vardır, EKİN ile KOYUN, GERİSİ OYUN. Yani, Buğday ile her türlü gıdamızı alabilmekteyiz. Koyundan ise, her türlü SÜT, PEYNİR, YAĞ ve diğer aklımıza gelen SÜT ÜRÜNLERİ...

Sefer Şaşmaz
Sefer Şaşmaz - 9 yıl Önce

Yusuf Gecu abimizi tebrik ediyorum. Çamolukta sadece iş adamı Yusuf bey mi? MAngalda kül bırakmayan iş adamları nerede. Bugün çamoluk geri kalmışsa bunun müsebbibi çamoluklu işadamlarıdır. Hangisinin bir yatırımı var. Sadece Çekiştirmelerini bilirler. lafla peynir gemisi yürümüyor. Adamlar köylerine geliryor , çamoluktan bir ekmek almadan evlerine dönüyorlar. Şiran, Suşehri, Erzincan a alış verişe gidiyorlar. Bumu Çamoluğu sevmek. Yusuf bey yardım yaptı diye bir sürü konuşanlar vardır. Birbirini sevmeyen topluluklar ilerleyemez. Yusuf beyi tebrik ediyorum. Kıskananlar çatlasın.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205