Çamoluk'lu Öğretmenler yemekte bir araya geldiler

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen gecede,Çamoluk'lu öğretmenler bir araya geldiler.

Çamoluk'lu Öğretmenler yemekte   bir araya geldiler
 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle; Çamoluk'ta görev yapan öğretmen  ve ailelerinin katılımıyla, Arif Safi Çok Programlı Lisesi konferans salonunda program düzenlendi.

Çamoluk Belediyesi'nin verdiği akşam yemeğinin akabinde, öğretmenlerimiz ve aileleri müzik eşliğinde bir gece geçirdiler.
Çamoluk Kaymakamlığınca hazırlanan hediyelerin takdiminin ardından program sona erdi.

Geleceğimizin teminatı nesillerimizi yetiştirip onlara rehberlik eden fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik eder, kendilerine başarılar dileriz.

Çamoluk Haber  






YORUM EKLE
YORUMLAR
yavuz selim akar
yavuz selim akar - 9 yıl Önce

yer okul binasının altı mı?bence gerçek anlamda öğretmeye,gelecek nesli yetiştirmeye adanmış kutsal bir vazifenin temsilcileri daha güzel mekanlarda ağırlanmayı,saygı görmeyi hakediyor.hatırlamak güzel evet ama bir protokol ağırlamaya kalksanız bunu bu şekilde yapmazsınız.öğretmenlerimize en güzel bir şekilde muamelede bulunmalıyız ki onlarda çocuklarımız en güzel bir şekilde yetiştirerek mukabelede bulunsunlar.

Mustafa Sakızcı
Mustafa Sakızcı - 9 yıl Önce

Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediyemiz için küçük, ilçemiz için büyük bir adımdır. Öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205