Çamoluk'ta Okullar Tatil Edildi

Çamoluk'ta eğitime kar engeli

Çamoluk'ta Okullar Tatil Edildi

 Yoğun kar yağışı nedeni ile, Çamoluk'ta ki, ilk,orta ve lise eğitimi veren okullar tatil edildi.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada,7 Ocak 2015 Çarşamba günü çamoluk'ta kar yağışı nedeni ile eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Çamoluk'ta eğitim veren okullara genellikle taşımalı sistemle gelen öğrenciler için,bölgede etkili olan soğuk hava tehlike arzediyor.

Önümüzde ki günlerde de -8  -9  derecelerde olması beklenen hava sıcaklıkları, yollarda don oluşturacağından dikkatli oolunması gerekiyor.

Özellikle servis taşımacılığı yapan araçların, yetkililer tarafından kış şartlarına uygun olup olmadıkları sıkı olarak denetlenmesi ve gözetim altında bulundurulması gerekmektedir.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 9 yıl Önce

Sevgili kardeşlerim, okullar tatil olsa da, sizler evde ders çalışmaya devam ediniz. Sizler, Anadolu'da köylerimizde hayat mücadelesi verdiğinizden ve KÖYLERDEKİ DUMANI TÜTTÜRDÜĞÜNÜZDEN dolayı, teşekkür etmekteyiz.
Genç kardeşlerim, Büyükşehirlere hiç bir zaman özenmeyiniz. Büyükşehirler, dert yeri, iş ve aş bulmak çok zor.
Biraz araştırma yaptığınızda göreceksiniz ki, yöremizde iş potansiyeli çok fazla bir yer. Örneğin, kendi BAHÇENİZE 30 metre karecik bir SERA YAPINIZ. Bu serada KIVIRCIK SALATASI, MARUL, MAYDONOZ, ROKO gibi, sebzeler yetiştirerek, Nisan ayında köylere gelen emekli büyüklerimize satabilirsiniz. Bakınız, ufacık bir serada elde edeceğiniz kazancınız sizi İLERİ Kİ YILLARDA İŞ ADAMI YAPACAKTIR. İki sene sonra bir dönüm kapalı alan sera yapmayı planlayacaksınız.
Kardeşlerim, eskiden İstanbul'un TAŞI TOPRAĞI ALTIN DERLERMİŞ, Ancak, büyüklerimiz çok çileler çekmişler. Çalışıldığında KÖYLERİMİZİNDE TAŞI TOPRAĞI ALTIN.
Kemal KUŞCUL BAYIRKÖYÜ - ZAGPA

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205