Corona Alucra'dan Can Aldı

Corona salgını komşu ilçemiz Alucra'dan bir ölüme sebep oldu

Corona  Alucra'dan Can Aldı

Her gün artan vaka sebebiyle dünyada ve ülkemizde hızla yayılan corona (covid19) salgını ölümlere sebep olamaya devam ediyor.

Komşu ilçemizi Alucra Boyluca Köyünden olan  Hasan Kirazlı (52)  yakalandığı  corona salgını nedeniyle dün 27/03/2020  akşam üzeri hayatını  kaybetti.

İstanbul  Fatih'teki Bezmi Alem Vakıf Gureba Hastahanesin de tedavi gören Hasan Kirazlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak  vefat etti.

Alucra İmam Hatip Lisesi Mezunlarından olan ve Çamoluk'ta da bir çok kişi tarafından tanınan Hasan Kirazlı'nın vefat haberi, sevenleri arasında büyük üzüntü meydana getirdi.

Çamoluk Haber olarak Merhum Hasan Kirazlı'ya Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 09:51

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zekriya Altun
Zekriya Altun - 4 yıl Önce

Allah cc rahmeti ile muamele etsin mekanı cennet olsun inşAllah

Cengiz Metin
Cengiz Metin - 4 yıl Önce

Bu veba hastalığı bulaştığı insanın sadece kendisini değil dokunduğu herkese bulaşıyor sonuçlarıda malesef ölümlere kadar gitmektedir.Bizlere düşen önce kendini izole edin sonra sevdiklerinizi izole edin.vefat eden din kardeşlerimize Allah dan rahmet diliyor yakınlarına sabırlar diliyorum.

Sezai bakırhan
Sezai bakırhan - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.rabim bu belayıda bir an önce ülkemizden def etsin geldiği yere geri gitsin inşAllah.

Hasan Karabul
Hasan Karabul - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Davut üçtaş
Davut üçtaş - 4 yıl Önce

Haemşehrimize ve tüm ölmüşlerimize ALLAH rahmet eylesin RABBİM milletimizi İslam alemini bu illet ten korusun ben on gündür evden çikmiyorum iş yerimi kapattım çocuklarımıda çıkarmamamaya çalışıyorum lütfen kendiniz ve sevdikleriniz için dikkat edin bana bir sey olmaz demeyin mecbur olmadıkça evden çikmiyoruz sağlık bakanımızı bilhassa başkanımıza kulak verin haydi Türkiye haydi hemşehrilerim lütfen sağliığı:ız için evde kalın

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205