Geleneksel Alucra İHL Mezun ve Mensupları Pikniği 17 Ağustos'da

Alucra İmam hatip Lisesi Mezun ve Mensupları 17 Ağustos'da bir araya geliyorlar.

Geleneksel Alucra İHL Mezun ve Mensupları Pikniği 17 Ağustos'da

Alucra İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları 6 Temmuz'da ki İftar programından sonra 17 Ağustos'da piknikte aileleri ile bir araya geliyorlar.

Özellikle Alucra,Şiran ve Çamoluk çevresinde bir çok kişinin eğitim almasını sağlayan bölgenin köklü eğitim kurumlarından olan,Alucra İmam Hatip Lisesinin ilk mezunlarının başlattığı ve diğer mezunların da katılarak destek verdikleri,İftar ve Piknik programlarında bir çok eski yeni mezun bir araya geliyor.

Eğitim dönemi  ve sonrasının hasbihal edildiği programlar, her yıl düzenli olarak yapılmaya çalışılıyor.

17 Ağustos'da yapılacak olan pikniğin, daha önceki pikniklerin yapıldığı,İstanbul Tayakadın semtinde ki, Doğa Piknik alanı olduğu açıklandı.

pikniğe katılacaklara döner ikram edileceği açıklandı.

Piknik yer ve tarihi, tüm Alucra İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensuplarına SMS ile bildirildi.

Piknik için otobüs kiralandığı, otobüslerin;Sultanbeyli Merkez Oruç Market önünden 08:00'da  kalkıp ,Ümraniye Tepeüstü İETT peronundan 8:30 hareket edip piknik alanına hareket edecektir.
2. Otobüs 08:30'da ,Okmeydanı Cemal Kamcı Spor Salonundan hareket edip  08:45'de Eseneler Ensar Hastanesi arkasındaki otobüs durağına gidip 09:00'da Esenlerden hareket edip piknik alanına hareket edecektir.

Piknikniğe katılmak isteyip yer ve araç konusunda sıkıntı yaşayabileceklerin, Bereketzade Camii İmam Hatipi  Yavuz Fenerci' ile irtibata geçmeleri bildirildi.

Yavuz Fenerci: 0536 251 53 07

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205