Giresunlu Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneği Kuruldu!

Giresun'lu hekimler ve sağlık çalışanları İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında Giresun sağlık platformu adına hızla büyürken, etkisini de sürdürmeye devam ediyor. GİHSAD Giresunlu Hekimler ve Sağlıkçılar Derneği kuruldu.

Giresunlu Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneği Kuruldu!

Giresun sağlık platformu başkanı Op.Dr.Sebahattin destek, Giresunlu hekimler ve sağlık çalışanlarının resmi bir kimliği olması adına GİHSAD derneğinin kurulduğunu açıkladı.

Kurucu Başkan Sebahattin Destek, ve Giresun sağlık baş danışmanı Ahmet Gedik, her ay kahvaltılı istişare programları düzenleyerek bir çok hekim ve sağlık çalışanlarını bir araya getirerek bu oluşumun temellerini attılar.

Sosyal ve kültürel anlamda daha çok istişarelere, etkinliklere imza atmaya hedefleyen GİHSAD kurucu başkanı Destek, üye sayısını arttırarak daha da büyüme ve kemikleşmiş yapıya sahip olmakla beraber, Giresunlu hekimlerin ve sağlık çalışanlarının tanışma ve kaynaşma fırsatı bulacaklarını dile getirdi.

GİHSAD için e-devlet  üzerinden Giresunlu hekim ve sağlık çalışanları üyelik talebinde bulunabilecekler. Derneğin yakın zamanda genel kurul duyurusu yapılacağı da açıklandı.

Kurucu Başkan Op.Dr. Sebahattin Destek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadere değindi " Vee Giresunlu Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneğimiz kuruldu. Birlikte yol aldığımız Giresunlu sağlık çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Giresunumuz için, Türkiyemiz için hayırlı başarılı olsun, hayırlara vesile olsun. Allah utandırmasın, Mevla yardımcımız olsun." dedi

Op. Dr. Sebahattin Destek Genel Cerrahi uzmanıdır. Gastroskopi, Kolonoskopi, Laparoskopik (kapalı) Cerrahi alanlarında hizmet veriyor ve Laparoskopik reflü ameliyatı, Laparoskopik kolesistektomi, Endoskopi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2023, 17:58

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205