GÜ Tıp'a, Devlet Hastanesi'nde açılış töreni

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli tarafından Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete açıldı.

GÜ Tıp'a, Devlet Hastanesi'nde açılış töreni

Tıp Fakültesi'nin, İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete açılış töreninde konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli; “Tıp Fakültesi hastanesinin, Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyete geçmesiyle ilgili uzun süredir bir çalışma yürütülüyordu. Ancak bir türlü uygulamaya geçilememişti. Bilindiği gibi eski Kale Hastanesi Tıp Fakültesine devredilmiş fakat bu binanın deprem dayanıklılığı ile ilgili sıkıntısı bulunduğundan yeni bir bina gündeme gelmişti. Yeni bir hastane binası yapılana kadar Tıp Fakültesi Hastanesinin, devlet hastanesi bünyesinde hizmet vermesi gündeme gelmişti. Fili olarak Devlet Hastanesinde kurumsal olarak hizmete giren Tıp Fakültesinin de önü açılmış oldu. Tıp Fakültesi'nin gelişimi için önemli bir adım atılmış oldu. Böylelikle kentimizin hastalarını başka yerlere göndermemek hatta başka yerlerden hasta çekebilmek içinde eksiklerinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır.” dedi.
Düzenlenen açılış törenine AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, AK Prati Giresun Milletvekilleri Ali Temür, Hacı Hasan Sönmez, GÜ Rektör Vekili Porf. Yılmaz Can, bazı öğretim üyeleri ve hastane çalışanları katıldı.

Kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
YORUMLAR
veysel karakus
veysel karakus - 13 yıl Önce

Gonul ısterkı tam donanımlı bı hastanede camolugumuza yapılsa ama bunlar sadece ve sadece camoluga yapılacak devlet ıcın ufak camoluk ıcın belkı kurtulus olabılacek bı kampusle gerceklesır yanı unıverste yapılırsa camoluk cok gelısır ıs ımkanı artar cunku ogrencı oldugu ıcın ılcede sureklı alıs-verıs yapacak ınsan sayısı cogalacaktır buda camoluktakı esnaf ve calısanları rahatlatacaktır en kısa surede camoluğa unıverstenın bı kampusunu beklıyoruz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205