Güle Güle Özcan Durmuş

17 Yıldır Çamoluk'a görev yapan Nüfus Müdürü Özcan Durmuş emekli oldu.

Güle Güle Özcan Durmuş
 Günümüzde bir çok memurun  çeşitli bahaneler ileri sürerek, Çamoluk'tan ayrıldığı bir dönemde, Çamoluk'ta 17 yıl süreyle görev yapıp emekli olan Nüfus Müdürü Özcan Durmuş'u Çamoluklu Gençler  veda yemeğiyle uğurladılar.
Çamoluklu gençler, Çamoluk'a 17 yıl gibi uzun bir süre hizmet eden Özcan Durmuş için Çamoluk'a has Güveç  ikramı ile  uğurladılar.
Yapılan yemkli toplantıda Çamoluklu gnçler hizmetlerinden dolayı Özcan Durmuş'a bir plaket takdim ettiler.
Kendisine karşı gösterilen ilgi ve alakdan duygulandığı gözlenen Özcan Durmuş,yaptığı konuşmada,"Çamoluk'a geldiğim de burada olana gençler daha çocuk denecek yaşta 12-13 yaşlarında idi. Şimdi hepsi evli barklı ve çocukları var dedi.
Gençler adına konuşma yapan Ümit Akmaz'da “17 yıldır ilçemizde görev yapan ve artık içimizden birisi olan müdürümüzün ayrılışından dolayı ilçe halkı olarak üzüntü duyduk.Kendisinden, Çamoluk halkı olarak her zaman memnun olduk ve hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.
1996 yılında çamoluk'a gelen  ve  1 Mart 2013 tarihi itibai ile emekli olan Özcan Durmuş'un Çamoluk'ta  görev yapan memur ve diğer kesimlerin "çocuklarımızın istikbali için" gidiyoruz bahanesini  boşa çıkaran uygulamaları oldu.
Her türlü olumsuz düşüncelere rağmen,Özcan Durmuş İki çocuğu  Çamoluk'ta okuyarak  biri öğretmen bir diğeri de Avukat olmuşlardır.
Çamoluklu gençler Özcan durmuşu fahri hemşehri olarak ilan ettiler.
Aslen Artvinli  olan Özcan Durmuş'un bugün (02/03/2013 Cumartesi) Çamoluk'tan ayrılacağı ve  bundan sonra ki yaşamına Konya'da devam edeceği bildirildi.

Bizlerde Çamoluk Haber olarak, Çamoluk'ta 17 yıl gibi uzun bir süre görev yapan Özcan Durmuş'a bundan sonraki yaşamında huzur,mutluk,içerisinde hayırlı uzun ömürler   diliyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem MEST
muharrem MEST - 11 yıl Önce

güle güle sn müdürüm yolun açık osun

Cihat ÇOLAKEL
Cihat ÇOLAKEL - 11 yıl Önce

Çamoluk'a sizin gibi bir insan kırk yılda bir gelir Özcan amca. Kalal kırk yılı nasıl beklicez :)

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205