Muammer Güleç “Yüksek Okul 2018-2019'da açılacak“

Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç Yüksek okul için açıklama yaptı.

Muammer Güleç “Yüksek Okul 2018-2019'da açılacak“

 Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Çamlıca'daki Çamoluk Dernek Merkezinde düzenlediği kahvaltıya katıldı.
Burada gündeme dair açıklama yapan Muammer Güleç, Çamoluk Yüksek Okulu ile ilgili de açıklamalar  da bulundu.

Çamoluk Haber'in, Veysel Ekmen'in Çamoluk Derneğinde yaptığı konuşmayı Kamuoyuna duyurması ile ilgili,  ortaya çıkan hassasiyet üzerine YÖK ve çeşitli yetkililerle görüşmeler oldu.

Muammer Güleç'ta yaptığı görüşme ve temaslar hakkında bilgi verdi.
Güleç, konu ile ilgili olarak, hem Giresun Üniversitesi rektörü, hem de, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile görüştüğünü açıkladı.

Giresun Üniversitesi Rektörünün, akademik kadro atamalarının önümüzdeki 2017-2018 yılı için yapıldığını, ancak, 2018-2019 yılı atamalarında Çamoluk Yüksek Okulu için atama yapılabileceğini, bu nedenle de, Yüksek Okulun en erken, 2018-2019 eğitim öğretim yılında açılabileceğini  söylediğini açıkladı.

Güleç Nurettin Canikli'nin de "konudan haberim yok ilgileneceğim" dediğini söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç, görüşmeler neticesinde Yüksek Okulun 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında açılabileceğini ifade etti.

Çamoluk Haber


Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 10:40

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ergün keleş
Ergün keleş - 7 yıl Önce

Önce siyasetçilerimize sesleniyorum tedaş gidiyor diyorlar önce gidenleri durdurun yüksek okulda açılmayacak çünkü çamolukta yalakalar kibirli insanlar çok kimse kimseyi çekemiyorlar ama bu kafaylan hiç birşey olmaz başkanı Başkan değil encümeni encümen değil ondan sonra efendime söylim çamolukta dönen fırıldakları herkes biliyor kimseyi kandırmayın bu okul açılmaz oy almak için yapmayın yıllardır kandırılıyor niye Nurettin canikli geldiği zaman kovacaksınız bak nasıl hizmetler geliyor zaten nurettin canikliyi ekmek fırınında siktir ettiler belediye başkanı oldu yaptığıda birşey yapmadı ne olacak bakalım Çamoluk ilçelik gidiyor

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205