Okul İçin Çamoluk Tek Ses Oldu

Çamoluk, Meslek Yüksek okulu için gövde gösterisi.

Okul İçin Çamoluk Tek Ses Oldu

Önceki gün ulusal basında yer alan ve Çamoluk Meslek Yüksek Okulunun öğrenci azlığına dikkat çekip  "Dağ Başındaki Okul" olarak adlandırılan  Alucra Turan Bulutçu Myo Çamoluk Yerleşkesi için Çamoluk tek yürek oldu.

Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin   önderliğinde Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz,Alucra Turan Bulutçu Myo Sekreter Ali Sökmen, Siyasi Parti ilçe Başkanları,İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Tüm Birim Amirleri, Muhtarlar ve vatandaşlar birarada Yüksek okulu ziyaret ettiler.

Ziyaret  ulusal basında da yer aldı.

Abdullah Yiğit imzasıyla Kanal 7 Haber de  yer lalan  okul ile ilgili haberde, Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin, Belediye Başkanı Fatih Düz ve Alucra Turan Bulutçu Myo Sekreter Ali Sökmen'in görüşlerine yer verildi.

İşte kanal7 haber de  yer alan Çamoluk Yüksek Okul haberi.

Giresun Çamoluk İlçesinde Alucra Turan Bulutçu Myo Çamoluk Yerleşkesine Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Alucra Turan Bulutçu Myo Sekreter Ali Sökmen, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Tüm Birim Amirleri, Muhtarlar ve ilçe halkı Çamoluk Meslek Yüksek Okuluna sahip çıkmak için okulda bir araya geldiler.

Giresun’un Çamoluk ilçesinde Meslek Yüksekokulunun (MYO) Bölgenin en güzel ve modern okulu ile eğitime hizmet etmeye devam ediyor.

Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin, bugün ilçemizde bulunan Meslek yüksekokulu için bir araya geldik. Asılsız haberlerden dolayı ilçemiz merkezinde bulunan ve modern bir şekilde yapılan Meslek yüksekokulumuzun öğrencileri ile beraber 2019 ve 2020 eğitim öğretim yılı devam ediyor. Bir yerde eğitim varsa hayatta vardır. Bizde ilçe mülkü amiri olarak her zaman ilçemizin en iyi yere getirmek için eğitime maddi ve manevi desteklerimiz devam ediyor. Buraya gelip bize destek olanlara teşekkür ediyorum. Çamoluk ilçesi olarak birlik ve beraberlik dayanışma örneğini verdik. Asılsız haberlere itibar edilmemesini saygılarımla kamuoyunun bilgisine sunarım.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, ilçemizin gelişmesi ve modern bir şekilde yapılan meslek yüksekokulun ilçemizde olması bizi çok sevindirmiştir bizde kaymakam, belediye, tüm birim amirler ve ilçe halkımız ile beraber her zaman Meslek yüksekokulumuzun yanındayız dedi.

Sökmen ise bu güzide ilçemize böylesine güzel bir binayı kazandıranlara bu Çamoluk yerleşkemizi yapımında emeği geçenlere başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Milletvekillerimize Rektörümüze saygılarımı sunarım dedi..

Ensonhaber sitesinde çıkan çamoluk Meslek Yüksek Okulu haberine bir tepki de Çamoluk Derneği gösterdi.

Dernek başkanı hacı Canik haberin altına yaptığı  yorumda, Çamoluk'un dağ başı ceğil "Cennet Vatan" olduğunu söyledi. Hacı canik okulun vatandaşlar ve kurumların desteğiyle yapıldığını, ilginin de zamanla çoğalacağını dile getirdi.

https://kanal7haber.com/camoluk-yuksekokuluna-sahih-cikti-h24928.html?fbclid=IwAR3F4wYkyOw6hljP-4ZQmlt0Vqn9WKd1I0mv8A3eWnLL2DNGiJd9tB1gEIU

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2019, 13:37

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem DÜZYURT
Adem DÜZYURT - 4 yıl Önce

Çamoluk haber kazım karaçoban bey zararın neresinden dönersen ondan sonrasi kerdir iyinin herzaman yanındayız kotuyude hezaman şiddetle eleştireceğiz çamoluk yeşil vadimiz için senden tek isteğim çamoluk adına olumlu haberlerini bekleriz gemi hepimizin gemiyi delersek deryada hepberaber kayboluruz hepberaber yapıcı olalım yıkmak bizlere yakışmaz hayırlı cumalar

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205