ÖSYM Başkanlığına Şebinkarahisarlı Başkan

Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına Şebinkarahisarlı başkan atandı.

ÖSYM Başkanlığına Şebinkarahisarlı Başkan

 ÖSYM Başkanlığına atama yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Yayınlanan karanameye göre, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2, 3 ve 7'nci maddeleri gereğince, ÖSYM Başkanlığına  Şebinkarahisalı hemşehrimiz Prof. Dr. Halis Aygün atandı.

Prof. Dr. Halis Aygün kimdir?

Prof. Dr. Halis Aygün, 1968 yılında  Şebinkarahisar'da doğdu. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden mezun olan Aygün, Yüksek Lisansını 1992 yılında aynı üniversitede tamamladı. Aygün, doktorasını 1997'de London City University'de tamamladı. 1989-1993 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi, Matematik Bölümü, Topoloji Anabilim Dalında araştırma görevlisi olan Aygün, Kocaeli Üniversitesi'nde 1998'de yardımcı doçent, 2000'de doçent ve 2006 yılında da profesör unvanını aldı.






Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 08:42

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat KÖSE
Murat KÖSE - 6 yıl Önce

akp döneminde ilk kez önemli görevlerden birine bir türk milliyetçisi getirildi. hoca hemşehrimiz olmakla birlikte türk milliyetçisi ve vatanperver bir akademisyendir. bürokratlığı da aynı çizgide sürdüreceğine inancımız tamdır. devlet; yıllar sonra türk milliyetçilerine özel harekat polisliği ve uzman çavuşluğun dışında bir kişilik de olsa önemli bir görevi layık gördü. umarız devamlılığı olur.

Muhlis Ekinci
Muhlis Ekinci - 6 yıl Önce

Hemşehri olmak güzel olsada ehil olmak layık olmak daha önemli.Allah Türkiyemize hayırlı eylesin.Tebrikler.

HACI CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI
HACI CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI - 6 yıl Önce

Öncelikle bu önemli makama bir hemşehrimizin layık görülmesinden dolayı çok mutlu oldum inş ülkemize ve şahsına hayırlı olsun Allah cc yardımcısı olsun tebrikler

Yunus kirlaroglu camoluk zagpa
Yunus kirlaroglu camoluk zagpa - 6 yıl Önce

Hayirli olsun basarili olacagina inaniyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205