Safi Holding'ten Engellilere Destek

Safi Holding 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, tekerlekli sandalye bağışladı.

Safi Holding'ten  Engellilere Destek

Çamoluk Çakılkaya Küyünden olan madencilik ve deniz uşlaşımı konusunda çalışan Safi Holding, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Giresun Valiliği,Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ koordinasyonunda ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 9 adeti akülü olmak üzere toplam 94  tekerlekli sandalye hibe etti. 

Hibe edilen tekelekli sandalyeler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Giresun Valiliği tarafından Giresun Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle dağıtıldı.

30 adeti t ören alanında dağıtılırken kalan 64 adet te kerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Giresun ilçelerine gönderildi.

Törene Giresun Valisi  Enver Ünlü, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can,  Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fethi Elmas, il protokolü, engelli vatandaşlar  ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Giresun Valisi Enver Ünlü bir konuşma yaparak Safi Ailesine teşekkür etti.

Vali Ünlü konuşmasında;

"Birazdan değerli hayırseverimiz Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi Beyefendi’nin destekleriyle temin edilen 9’ü akülü olmak üzere 94 tekerlekli sandalyenin; 30 tanesinin dağıtımını burada yapacağız. Diğer sandalyelerde ilçelerimizde dağıtılacak. Ben Hayırseverimize, Cengiz Beye yürekten teşekkür ediyor ve bu örnek davranışların artarak devam etmesini diliyorum. Allah kendisinden razı olsun.

Mevlana ne diyor; ‘Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.’ Biz inanıyoruz ki gönülden yapılan her yardım, her iyilik bu ışığı daha da parlatır, daha da artırır" dedi.

Cengiz Safi'nin kızı Cansu Safi'de 2020 yılı şubat ayında İstanbul Bağdat Caddesinde Alkollü bir sürücünün çarpması sunucu ağır yaralanmış, uzun süren ve devam eden tedaviler sonucu hayata tutunmuştu.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2021, 11:28

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan KARACAOĞLU
Sinan KARACAOĞLU - 2 yıl Önce

Helal olsun

Temel Gölve
Temel Gölve - 2 yıl Önce

Allah razı olsun cengiz beyden inşAllah bütün iş adamöarımıza örnek olur

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205