Teknofest Bu Yıl Karadeniz Olarak Giresun Dedi!

Teknofest Karadeniz rüzgarı bu yıl Giresun'da gerçekleşecek. Giresun semaları aynı zamanda Solo Türk' ün gösterileriyle çelik kanatlarını Giresun'lu hemşehrilerimize gölge olacak!

Teknofest Bu Yıl Karadeniz Olarak Giresun Dedi!

Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları tüm hızıyla devam etmekte.

Teknofest Karadeniz olarak gerçekleştirilen festival, 40 ana yarışma ve 99 farklı katagoride teknoloji meraklılarıyla buluşuyor. Karadeniz'in tarihi güzellikleriyle doğasıyla değişik şehirleri ev sahipliği yapıyor. Giresun'da bu heyecana hem ortaklık hem de ev sahipliği yapacak.

22-24 Temmuz tarihleri arasında Çotanak Spor kompleksinde düzenlenecek festival, insansız su altı sistemleri yarışması Üniversite öğrencileri araştırma projeleri yarışması teknoloji tutkunu geliştirdikleri projelerle öğrenciler bir birleriyle yarışacaklar.

"GİRESUN VALİSİ ENVER ÜNLÜ' DEN TÜM GİRESUN'LU VATANDAŞLARA DAVET"

Vali Ünlü sosyal medya hesabından ve Vali'lik resmi hesabından tüm vatandaşları yapılacak olan etkinliğe davet ettiği, ve bu heyecana gelin hep beraber ortak olalım, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize morel ve destek olalım dediği kaydedildi.

SOLO TÜRK GİRESUN SEMALARINDA İMZASINI ATACAK!

Türk Hava Kuvvetleri 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı olan F-16C Blok-30TM jet savaş uçaklarıyla hava akrobasisi yapan akrobasi ekibi 22 Temmuz Cuma saat 14;30 'da  Giresun Botanik bahçe semalarında izleyicileriyle buluşacak. 

Haber: Murat Özdemir.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2022, 13:27

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205