Ümraniye, Çamoluk Köy Derneklerinden Ortaklaşa Kan Bağışı

Kızılay ve Çamoluk yardımlaşma kültür Derneği'nin öncülüğünde Ümraniye Çamoluk Köy derneklerinin ortaklaşa düzenlediği 3 etap Kızılay Kan bağışı kampanyası ev sahibi Koçak köyü derneğinde gerçekleşti.

Ümraniye, Çamoluk Köy Derneklerinden Ortaklaşa Kan Bağışı

Koçak köyü, Fındıklı Köyü, Pınarlı Köyü, Yusufeli Köyü, Daldibi Köyü, Taşdemir Köyü, Hacıören Köyü, Derneklerinin bütünlüğüyle gerçekleşen kan bağışı, 20 Kasım Pazar günü Ümraniye Armağanevlerde bulunan, Koçak Köyü Derneği'nde saat 10:00' da başladı 18:00' kadar devam etti. Öncü Derneğimiz, Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim kurulu Başkanı Hacı Canik'te, bağış programının son saatlerine kadar eşlik ettiği izlendi.

20 Kasım Pazar günü gerçekleşen Kan bağışında 54  kişiden kan bağışı toplandı.

"CANİK" TÜM BAĞIŞÇI HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Koçak köyü Dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya'ya misafir pervelikleri ve ikramları için, Başkan Yalçınkaya'ya ve Yönetimine teşekkür etti. Ayrıca kan bağışında bulunan hemşehrilerine özellikle teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

"YALÇINKAYA" BİZLERİ YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Koçak köyü derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yalçınkaya, bağış kampanyası için yaptığımız röportaj'da şu ifadelere değindi. Başkan Yalçınkaya " Öncelikle merkez derneğimiz, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetim kuruluna, Taşdemir Köyü Dernek Başkanı Şenol Köprübaşı'na, Yusufeli Köyü Dernek Başkanı İsmail Tolak'a, Daldibi Köyü Dernek Başkanı Rıfat Akçin'e Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi Dernek Başkanı Fatih Sürücü'ye, Fındıklı Köyü Dernek Başkanı Necdet Arabul'a, Akyapı Köyü Dernek Başkanı Fatih Başkan'a, tüm gönüldaşlarıma, bugün Derneğimize gelip sosyal sorumluluk çerçevesinde kan bağışında bulunan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2022, 17:40

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205