Yetkililer Uyarıyor; Köylere Gitmeyin

Yetkililerin uyarılarına dikkat edelim.

Yetkililer Uyarıyor; Köylere Gitmeyin

Ülkemizde son bir haftadır görülmeye başlayan ve hızla yayılan Korona Virüsü ile ilgili olarak sosyal medyada   yaşlıların köylere gitmesi yönündeki paylaşımlar üzerine  yetkililer uyarıda bulundular.

Köylerin ve Çamoluk'un sağlık imkanlarının kısıtlı olduğu ve aynı  zamanda virüsün dış kaynaklı olması nedeniyle ilçeye gelecek aşırı göç ve nüfusun tehlike oluşturabileceğine dikkat çektiler.

Çamoluk'ta hastalanacak vatandaşların Giresun'a sevkedildiği Giresun Çamoluk arasında ki  mesafe göz önünde bulundurulduğunda hasta için ciddi bir zaman kaybı olduğuna dikkat çektiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşmasında da sürekli sosyal izalasyona dikkat çektiğini dile getiren yetkililer vatandaşlarımızın bulundukları yerlerde kendilerini izole etmelerini istediler.

Çamoluk Haber olarak yetkililerin talimatlarına uyulmasını ve gerekmedikçe seyehatlerden kaçınılmasını, bulunduğunuz yerde bu salgın kontrol altına alanınan kadar izole olmaya çalışmanızı rica ediyoruz.

Virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değil.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2020, 18:44

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Alisaka
Alisaka - 4 yıl Önce

Çamoluk gelmeyi düşünüyordum covit orayada gelmiş nere gideceğiz şimdi bilmiyoruz çamoluk olan herkese bld başka nazımıza selam gönderiyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205