Yüksek Okul MEB'e Tahsis Edildi

Çamoluk Meslek Yüksek Okulu Milli Eğitime tahsis edildi.

Yüksek Okul MEB'e Tahsis Edildi

Yapımı ve eğitime açılması yılan hikayesine dönen Çamoluk Meslek Yüksek Okulu sonun da Milli Eğitime tahsis edildiği açıklandı.

Geçtiğimiz yıl eğitime başlayan ve  tercih eden 6 öğrenciden dördünün eğitim gördüğü okul için, Çamoluk Kaymakamı İbrahim Engin Şenay bu yapının Milli Eğitime devredilmesi gerektiği yönünde attığı Twitten bir kaç gün sonra, okulun Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edildiğini açıkladı.

Çamoluk Kaymakamı İbrahim Engin Şenay Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada " Kullanılmayan her yapı çürümeye mahkumdur" dedi.

Yapılan bu tahsis ile birlikte 50 yıllık okul ihtiyacının da giderildiğini açıklayan,İbrahim Engin Şenay paylaştığı mesajında: "

Kullanılmayan her yapı çürümeye mahkumdur. İlçemizdeki hiçbir yatırımı çürümeye terk etmeyeceğiz. Boş olan Meslek Yüksek Okulu’nun MEB’e tahsisiyle 50 yıllık okul ihtiyacımız giderildi inşallah. Ayrıca Boş olan lojmanlar öğretmenlerimize tahsis edilecek ve gelir kapısı olacak.

Üniversite eğitim yeri, bina içerisinde ayrıldı. Önümüzdeki yıllarda üniversite öğrencisi olursa tüm hazırlıklarımız hazır" dedi.

Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan Torun
Orhan Torun - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun ihtiyaç oldumu kullanilsin

Nurullah Köycü
Nurullah Köycü - 4 yıl Önce

Akılsız ve cahil bir milletin davar güder gibi güdüldüğünü izledik! Çamolukta meslek yüksekokulu! Bununla yıllarca dalga geçip durdum sonuç ortada. Birileri milyonlarca lirayı cukkaladı! Meb'e devredilmişmiş. Ne yapacak meb? Çomolugu toplayıp doldursaniz bir apartmana üst katları boş kalır!

Binali şimşek
Binali şimşek - 4 yıl Önce

Klasik, ülkenin nasıl yönetildiğinin resmi
Ne eğitim planlaması var ne finansman planlaması. Ülkede rezillik diz boyu..
Allah'tan gidiyorlar...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205