A 101'den Çamoluk'a Özel uygulama

A 101'den Çamoluk'a özel uygulama

A 101'den Çamoluk'a Özel uygulama

 A101 Ekonomik  Marketler Zinciri  Çamoluk'a açtığı şubesin de, yokluğu bir sorun, varlığı da ayrı bir dert olan Ziraat Bankası Çamoluk Şubesi  için özel uygulama yapma kararı aldı. 

Genellikle para tarnsferlerini kendi finans birimi ile çözen A101 Marketler zinciri, yeterli mevduat olmadığından dolayı, sürekli kapanabileceği söylenen, Ziraat Bankası Çamoluk şubesinde hesap açtı. Bundan böyle A101 Çamoluk şubesinin  hasılatları banka aracılığı ile merkeze ulaştırılacak.

A 101'in aldığı bu karar ile Ziraat Bankası Çamoluk şubesinin işlem hacmin yükseleceği bildirildi.

daha önce Çamoluk Derneği de, Banka Kapanmasın diye"mevduatlarımızı Ziraat Bankası Çamoluk şubesine yatıralım diye bir kampanya başlatmıştı.

Çamoluk Haber


YORUM EKLE
YORUMLAR
FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 10 yıl Önce

Göreve geldiğimiz Aralık 2013 döneminden beri sürdürmekte olduğumuz ''Bankana Sahip Çık'' başlıklı kampanyamıza destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz... http://camolukdernegi.org/187/ (Fatih AYDIN-Çamoluk Derneği Başkanı)

ezgi kaleli
ezgi kaleli - 9 yıl Önce

bankanın çamoluğa pek bir faydası yok çalışanları müşterilerle yeteri kadar ilgilenmiyor. bir işlemi yarım saat bekletiyolar. çalışanlarda Güleryüz yok. kapansa daha iyi Alucra şubesinde çalışan personel daha iyi

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205