Çamoluk İstanbul Seferleri İptal!

İstanbul Çamoluk arasındaki otobüs seferleri iptal edildi.

Çamoluk İstanbul Seferleri İptal!

Corona virüs salgını nedeniyle artan önlemler bir çok yerde olduğu gibi Çamoluk İstanbul arasındaki otobüs seferlerini de  durdurdu.

Çamoluk'ta sıkıntı yaşanmaması için özverili bir  şekilde mücadele eden, başta Çamoluk Kaymakamlığı olmak üzere Çamoluk  Belediyesi , Sağlık Personeli ve diğer yetkili birimler  ile  son günlerde sıkı tedbirler uygulamaya konulmuştu.

Çamoluk dışında yaşayıp  Çamoluk'a gelmek isteyenlere, defalarca gelmeyin diye çağrı yapan Çamoluk Kaymakamlığı, son olarak ilçe giriş çıkışlarını sıkı kontrol altına almıştı.

Özellikle Covid 19 tespit edilen Karadimen Köyü tamamen izole edilirken, diğer köylere de dışarıdan gelen vatandaşlar sıkı kontrollerden geçirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ilave tedbirlerden sonra Çamoluk'a yolcu taşımacılığı yapan Çamoluk Seyehat ve Şafaktur otobüs firmaları seferlerini iptal ettiklerini açıkladılar.

Şafaktur müşterilerine mesaj yolu ile ulaşarak, ikinci bir karara kadar  seferlerini durdurduğunu bildirdi.

Çamoluk Seyehatte Çamoluk Haber'e yaptığı açıklamada; Önceliğin insan sağlığı olduğunu, bu nedenle yetkililerin uyarıları doğrultusunda ikinci bir emre kadar seferlerini durdurdukarını açıkladılar.

Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rifat tatar
Rifat tatar - 4 yıl Önce

Bizde özel araçla gidicektik
Şu an beklemedeyiz önce sağlık. hakkımız da hayırlısı neyse o olsun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205