Çamoluk Otogarı için ilk harç Mayısta

Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Çamoluk Otogarı için, çalışmalar başladı.

Çamoluk Otogarı için ilk harç Mayısta

Yerel seçimlerden önce,seçilmesi halinde Çamoluk'a otogar yaptıracağı sözünü veren Üsküdar Belediyesi, sözünü yerine getiriyor.

Üsküdar belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada otogar için çalışmalara önümüzde ki Mayıs ayında başlanacağını açıkladı.
Açıklamayı Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, facebook hesabından "Müjde" olarak duyurdu.

Akarçeşme, yapacağı otogar için, Üsküdar Belediye Başkanına teşekkür ettiğini açıkladı.

Yapılacak olan otogar'ın, Çamoluk'un girişine yapılacağı,daha önce Zeytinburnu Belediyesi şehir planlamacıları tarafından tesbit edilmişti.

Yapılacak olan Çamoluk Otogarının, Çamoluk'taki büyük bir eksikliği gidereceği biliniyor.

Yapılacak olan yeni otogar ile birlikte,Çamoluk'a yolcu taşımacılığı yapan  otobüs firmalarınında, kendilerini yenileyerek, bu gelişmeye ayak uydurmaları, Çamoluklunun en büyük dileği....

Çamoluk Haber



YORUM EKLE
YORUMLAR
Ilhami
Ilhami - 7 yıl Önce

Çamoluk otogar hizmette gireli 2 yil geçti ama otogar elektriğini yaptıran firma sahibi Mehmet Varici yapan kişi ben ilhami dirice henüz emeğinin karşılığı olan parayı alamadım burdan yetkili kişilere sesleniyorum firma sahibi memet Varici üstelik birde telefonumu red listesine almış bu demeki benim paraya karşı atıyor burdan okuyan herkese sesleniyorum bu parayı mehmet Varici ya bağış yapımı ihtiyacı benden fazla galiba

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205