Çamoluklu Markalara Tüketici Ödülü

2019 yılı tüketici ödülü Çamoluklu 3 markaya verildi.

Çamoluklu Markalara Tüketici Ödülü

Avrasya Tüketiciler Derneği tarafından heryıl düzenlenen tüketici memnuniyeti ve halk sağlığı konularının  referans alındığı araştırmada, damacana su sektöründe Binbaşı Pınarı Limited şirketi tarafından üretimi yapılan, Binbaşıpınarı, Çilek Su ve Saklı Su ödüle layık görüldü.

İş Adamı Sefer Tepeyurt ile Yılmaz Karakuş'un  Yönetim Kurulu  üyesi olduğu  ve Başkanlığını da  Çamoluk Dernek Başkan Yardımcısı ve Akyapı Köyü Dernek Başkanı İş Adamı Yunus Acar'ın yaptığı   Çamoluklu İş adamlarımızın ortak yatırımı olan üç su markası 2019 yılı tüketici ödülüne hak kazandılar.

1996 yılından günümüze bir çok markaya ödül veren ve  ve bu alanda isim yapan Avrasya Tüketici Derneği bu senede ödül tarihini ve yerini  21 Mart İstanbul Kale Canter  olarak açıklamıştı.

Tüm dünya genelinde yaşanan corona virüsü nedeniyle  ödül töreni iptal edilirken, sertifikalar  firmalara gönderilmeye başlandı.

Sertifikada; Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği Tüketici memnuniyetini araştırdı. Akılda kalan tüketiciye sağladığı güven  ve kalite ile sektöründe öne çıkan, markalardan birisinin Binbaşıpınarı Limited Şirketi ( Binbaşıpınarı,Çileksu Saklı Su) olduğuna karar verilmiştir.

Markayı tüm tüketicilere önerir, firma yöneticilerini çalışmalarından dolayı kutlarız" denildi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2020, 14:32

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik
Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik - 4 yıl Önce

Çamoluk Derneğ Başkan Yardımcımız Sayın Yunus Acar nezdinde katkısı olan üye ve yöneticileri tebrik ederim. 2019 yılı tüketici ödülüne layık görülmüş olmaları ÇAMOLUK' lu hemşehrilerimizi ve bizleri gururlandırdı. Kendilerine teşekkür eder, hayırlı kazançlar temenni ederim.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205