Çubuklu Kaynak Suyundan Yatırım Fırsatları

Çubuklu Doğal Kaynak Suyu yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor.

Çubuklu Kaynak Suyundan Yatırım Fırsatları

Çamoluk Köroğlu Mahallesnden Selehattin Düzyurtt ve oğlu Barış Düzyurt'un işletmesini yaptığı Çubuklu Doğal Kaynak Suyu işletmesi yeni pazarlama yöntemiyle  kendi işini kurmak isteyenlere fırsatlar sunuyor.

19 Litrelik Polikarbon Damacana 8 Litrelim Cam damacana ve 300 CC  İle 200CC Bardak su üretimi yapan Çubuklu Doğal Kaynak Suyu Bayi yada satış noktasının olmadığı semtlerde kendi kurumsal olarak satış noktası oluşturup daha sonrada  kendi  işinin sahibi olmak isteyen yatırımcılara  devrediyor.

Yaklaşık bir yıl önce başlanan proje ile 4 adet satış noktası  faaliyete geçip yeni sahiplerini buldu.

Konu ile ilgili olarak Çubuklu Doğal Kaynak Suyu İşletmecisi Barış Düzyurt yaptığı açıklamada; Biz yeni bir pazarlama konsepti ile bayimizin olmadığı bölgelerde kurumsal olarak satış noktası kurup, bu bölgede reklam ve ev çalışması yaparak  günlük en aza 80 su satış kapasitesine ulaştırana kadar devam ediyoruz.

Öngördüğümüz satış rakamına ulaştırdığımızda ise; kendi işini kurmak isteyen yatırımcılarımıza bu satış noktalarımızı devrediyoruz. Bu satış noktasını bizden alan yatırımcılarımız aylık en az; 10.000 -12.000 TL arası  bir kazanç sağlayabiliyorlar bu noktalardan dedi.  Barış Düzyurt bundan sonrada bu çalışmaların Çubuklu Doğal Kaynak Suyu Bayisi olmayan bölgelerde artarak devam edeceğini açıkladı.

Barış Düzyurt Çubuklu Doğal Kaynak Suyu satış noktası için   444 3 898 nolu telefondan  irtibata geçebileceklerini söyledi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2020, 17:25

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205