Efsane Geri Döndü

Faaliyetine bir süre ara veren Varıcı Ekmek Fırını yeniden hizmete başladı.

Efsane Geri Döndü


Şenel Varıcı tarafından işletilen Çamoluk'un eski ekmek fırınlarından olan Varıcı Ekmek Fırını, bir süredir ara verdiği  sektöre yeni vizyonu ile dönüş yaptı.
Daha önce "çarşı ekmeği" olarak adlandırılan beyaz ekmek üretimi yapan fırın, şimdi ise; geleneksel köy ekmeği konsepti ile müşterilerinin karşına çıktı.
Özellikle geleneksel köy ekmeği  tutkusu bulunanlar için büyük bir fırsat oldu.
Fırın işletmecisi Şenel Varıcı Çamoluk Haber'e yaptığı açıklamada; yeni konsepleri ile sabahtan akşam saat: 20:00'a kadar sıcak taze ekmek hizmeti vereceklerini açıkladı.
Sabah kahvaltısı için poğaça çeşitlerinin de üretimini yaptıklarını söyleyen Şenel Varıcı;  özellikle cenaze ve organizasyonlar için pide çeşitleri ile de vatandaşların hizmetinde olacaklarını söyledi.

Varıcı, İstanbul'dan sipariş vercekelerin, siparişlerini  otobüs yazıhanelerinden  aynı gün sonunda alabileceklerini söyledi.

Şenel Varıcı şimdilik İstanbul'dan gelen sipewrişleri perşembe ve pzartesi günleri otobüsler ile gönderdiklerini, ilerleyen zamanda sipariş durumuna göre kargo şirketleri ve kendi araçları ile de sevkiyat yapacaklarını dile getirdi.
Gün boyu sıcak ve taze  ekmek, poğaça ve pide çeşitleri ile hizmet verecek olan Varıcı Ekmek fırınını  yeniden hizmete başlaması nedeniyle tebrik ediyor, çalışmalarında başarılart diliyoruz.
Çamoluk Haber


 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, 12:26

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halis Gümgüm
Halis Gümgüm - 2 yıl Önce

Hayırlı olsun bu fırıncı ağabey şube açmayı düşünürse kendisine dükkan tahsis edebiliriz fırınımızın tadilat olması lazım günlük 400 ekmek garanti altında yer sapkaya köyü müracaat Halis gümgüm Sarpkaya Köyü Dernek Başkanı

Şuayip kesik
Şuayip kesik - 2 yıl Önce

Hayırlı olsun rabbim bereketli kazanç elde etmek nasip etsin inşAllah

Sinan Demirağ
Sinan Demirağ - 2 yıl Önce

VAllahi süper bir girişimcilik örneği,Hayurlu uğurlu olsun,Allah iş ve kazanç BEREKETİ versin...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205