OR-Gİ İhaleye Çıkıyor

Hakkında Çeşitli haberlerin çıktığı Ordu-Giresun hava Limanı için Nurettin Canikli açıklama yaptı.

OR-Gİ İhaleye Çıkıyor

Havaalanının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Giresun'da söz verdiği gibi yatırım programına alındığını ifade eden AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, şöyle konuştu: "Havaalanının fizibilite çalışmaları yapılmış, bakan onayına sunulmuş, Devlet Planlama Teşkilatı'na gitmiş ve 'olur' verilmiştir. Maliyeden de ihale yapılabilmesi için DLH Genel Müdürlüğü DPT aracılığı ile 21 milyon TL para talep etmiştir. Öyle zannediyorum ki önümüzde hafta başından itibaren ihale süreci de başlamış olacaktır.
Altını çizerek söylüyorum bu iddianın sahipleri iddialarının altında ezilirler ve mahcup olurlar. Herkes müsterih olsun, doğru olan bizim söylediklerimizdir. Havaalanı ile ilgili olarak olumsuz konuşanlar milletin yüzüne hangi yüzle bakacaklardır, merak ediyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
burak sezer
burak sezer - 13 yıl Önce

yeni havaalanının yapılması güzel ama Çamolu için fazla bir şey ifade etmez.İstanbul dan 1-1,5 saatte havaalanına git oraadan 3 saatte Çamoluk a var.Erzincan ve Trabzon havalanlarından bir farkı olmaz.bize yol lazım dostlar.demiryolu lazım,konforlu otobüsler lazım.bir de uçakla gidecekler için Erzincan a yazın daha fazla servis.Sadece salı günü servis var,salı günü Anadolu jet in uçuşu yok.

burak sezer
burak sezer - 13 yıl Önce

or-gi falan hikaye bence kelkit vadisi halkı ve halkın hizmetçisi siyaset esnafı ankara-sivas hızlı tren projesinin suşehri güzergahından erzincan a gitmesini temin etmeliler.ve bir an önce bu projenin gerçekleşmesi gerekir.uçak ve havalanına gerek yok bizi bu proje uçurur.zaten en yakın havaalanı +ulaşım ortalama 4 saat sürüyor.bu projede istanbul-sivas arası 4-5 saat planlanıyor.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205