Usluca'lı İşadamı Yusuf Gecü MESİAD Başkanı Oldu

Usluca'lı İşadamı Yusuf Gecü yapılan seçimde rakibini geçerek MESİAD Başkanı Oldu

Usluca'lı İşadamı Yusuf Gecü MESİAD Başkanı Oldu

İki adayın yarıştığı kongre de kazanan Uslucalı   işadamı ve Usluca Köyü Dernek Başkanı   Yusuf Gecü oldu.Mevcut MESİAD  Başkanı Halit Tuna ile yarışan  Yusuf Gecü arasında kıyasıya rekabet olması kongreye katılımın rekor düzeyde olmasını sağladı. Her iki adayın da Kongre için çok iyi hazırlandıkları gözlenirken, adaylar oy kullanmaya gelen Merter'li  işadamlarını kapıda  karşılayarak, gelenlere ilgi gösterip destek istediler . Divan Başkanlığının Orakçıoğlu Grup Başkanı Süleyman Orakçıoğlunun yaptığı kongrede,yapılan açıklamayla Yusuf Gecü MESİAD'ın yeni başkanı ilan edildi.
Yapılan açıklamada, Mevcut başkan Halit Tuna'nın 97 Yusuf Gecü'nün de 101 oy aldığı açıklandı.
 Yusuf Gecü'yü ilk tebrik eden Halit Tuna oldu.
Kongrede 1 oyun da boş olarak çıktığı açıklandı.
Yusuf Gecü  yaptığı konuşmada;"MESİAD'a sahip çıkalım ve destek olalım. Bizler birlik ve berberlik içerisinde ben değilde biz olarak çalışacağız. Geçmişde bu görevi yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. "dedi.MESİAD Başkanı Yusuf Gecü, sorunları 
ve  çözüm   yollarını bilen ekip arkadaşlarıyla MESİAD için  beyaz  bir  sayfa  açtıklarını belirterek, "Hiç durmadan yorulmadan ortaya koyduğumuz  projeleri  gerçekleştireceğiz" dedi.

Yusuf Gecü ile birlikte Yeni Yönetim Kurulu  şu isimlerden oluştu;
Yönetim
  Kurulu , Faruk  Güvenç , Gürbüz Oruç, Ekrem Kap, İbrahim Sayın, Mehmet Karagözlü, Nuri Yüksel, Mahmut Hakan Korkut, Murat Yücetürk, Ömer Güler, Hakan Kasap, Mustafa Alçık, Betül Işık, Mahmut Ekmen, Kerem Bozkurt'tan oluşurken, Denetleme Kurulu'nda Ferhat Yıldırım Neşet  Fırat, Fatih Gedikli, Disiplin Kurulu'nda ise  Sabahattin  Dölek, Ahmet Nergiz ve Hacı Osman Karataş  yer aldı .

Bizler de Çamoluk Haber olarak Yusuf Gecüyü tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.


YORUM EKLE
YORUMLAR
DR.ramazan BAKIRHAN
DR.ramazan BAKIRHAN - 10 yıl Önce

yusuf.kardeşimi.kutlar." YENİ "görevinde.başarılar.dilerim !

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205