Ziraat Bank Çamoluk Şubesi promosyonlardan Nasibini Aldı!

Yurdumuzun dört bir köşesinde Bankalar arası promosyon rekabeti çığ gibi büyüdü. Ve hala gündemde olan promosyon kampanyaları, müşterilerinin ister istemez çeşitli bankalara yönlenerek, tercih sebebi doğurdu. Alışkanlıklar maalesef bu sebeple ezber bozmuş oldu.

Ziraat Bank Çamoluk Şubesi promosyonlardan Nasibini Aldı!

Çamoluk ilçesine, binbir türlü zahmetlerle getirilen Çamoluk Ziraat Bank şubesi,  vatandaşa kolaylık olması sebebiyle ilçeye kazandırılmıştı.

Özel Bankalar, promosyon yarışında Devlet Bankalarına göre daha yüksek mebleğlarla, vatandaşı kendilerine yöneltti. Her nekadar biraz geç kalınsada Devlet Bankalarıda tekliflerde bulunmaya başladı. Verilen teklifler vatandaşı cezbetmedi!  Promosyon rekabeti sebebiyle Devlet Bankaları bir çok müşterisinin kaybetmesiyle karşı karşıya. Kimi torunu, kimi evladından destek alarak, farklı bankalara yöneldi. Böylelikle İlçede bulunan Ziraat Bankası da müşterilerinin bir kısmını kaybetmiş durumda. Tabiki günümüzde sadece emeklilere değil, işçi maaşları da belli taahütle promosyona dahil edildi.

Halkın yüzde 90'ı emeklilerden oluşan Çamoluk ilçesi, Çamoluk Ziraat Banka'sından emekli maaşlarını çekebiliyorlardı.

Ziraat Bankası Çamoluk şubesi, 2010 yılının Aralık ayında açılarak hizmet vermeye başlamıştı.

GELİN HEP BİRLİKTE BANKAMIZA SAHİP ÇIKALIM!

Konuyla ilgili, Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.    " Çok değerli hemşehrilerim biliyorsunuz ki, İlçemiz Banka mağduriyetini geçmişte yaşadı, ve bugün binbir türlü zahmetlerle ve ilgili mecralarda yapılan mücadele sonucunda, çok şükür bir banka şubemize sahibiz. Esnaflarımıza, emekli hemşehrilerime, sizlerden ricam birer hesap açıp en azından  Bankamızı hareketlendirerek, sahip çıkabiliriz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Haber. Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2022, 18:15

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tepe Mahalleli
Tepe Mahalleli - 1 yıl Önce

Dernek başkanı millete çağrıda bulunuyorsa önce ilk adımı kendisi atıp Çamoluk Derneği ve Vakfının hesaplarını Çamoluğa taşısın. Çamoluklu sucu esnaflarından 4-5 kişi hesaplarını taşısa sorun çözülür

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205