23. Bal festivali İptal!

1-2 Ağustos'da yapılacak olan 23. Çamoluk Bal festivali İptal edildi.

23. Bal festivali İptal!

23. Çamoluk Bal Festivali, Siyonist İsrail'in Filistin'in Gazze şehrinde uyguladığı katliamlar nedeni ile iptal edildi.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından,Ak Partili tüm belediye başkanlarına çekilen mesaj ile, belediyeler tarafından düzenlenen,Festival ve şenliklerin iptal edilmesi istendi.
Ak Parti Genel Merkezi, Yerel Yönetimler Başkanı Abdulhamit Gül tarafından çekilen mesajda;

SAYIN BELEDIYE BASKANIMIZ GAZZEDE YASANAN SOYKIRIM VE ZULUM NEDENIYLE BELEDIYELERIMIZIN DUZENLEDIGI TUM FESTIVAL, SOLEN, VB. EGLENCE ICEREN ETKINLIKLERIN IPTALI HUSUSUNDA GEREGINI RICA EDERIM. denildi.

İslam Aleminin, özellikle Mübarek Ramazan ayında böyle bir katliamla karşı karşıya kalması nedeni ile yapılacak olan şenliklerin iptal edilmesi olumlu bulundu.

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'de, yayınladığı sms mesajı ile festivalin iptal edildiğini duyurdu.

Çamoluk Haber



YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem MEST
Muharrem MEST - 10 yıl Önce

23 CAMOLUK BALFESTİVALİNİ İPTAL ETİĞİ İÇİN SAYIN BAŞKANIMIZ SAVAŞ BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM FİLİSTİN DE ÇOCUKLAR ŞEHİT EDİLİR KEN O İNSAN LAR ACI ÇEKER KEN BİZİM BURDA EĞLENMEMİZ İNSANLIK DIŞI BİR ŞEY DİR :BU KONU DA HALKIMIZIN DA DUYAR LI OLACAĞINA İNANIYORUM :SAYGILARIM LA :muharrem MEST

RIDVAN ALKAN
RIDVAN ALKAN - 10 yıl Önce

Bu şölenleri iptal etme duyarlılığını kim gösterdiyse doğru karar almış ALLAH'IM O İNSANDAN RAZI OLSUN bu karara duyarsız kalmadığı içinde Çamoluk belediye başkanımız sayın savaş akarçeşme hocamıza da teşekkür ediyorum Karşıyaka Mahallesi halkı adına RIDVAN ALKAN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205