6 Nisan da Çamoluk’ta Pazar Kurulmayacak

Çamoluk Umumi Hıfzıssıhha kurulunun aldığı karar nedeniyle 6 Nisan 2020 Pazartesi günü Çamoluk pazarı alınan tedbirler nedeniyle kurulmayacak.

6 Nisan da Çamoluk’ta Pazar Kurulmayacak

Çamoluk Kaymakamlığı yaptığı açıklamada pazarın kurulmayacağını aynı zamanda sabah 9.00 dan önce de ilçe merkezine araç girişinin olmayacağını açıkladı. Ayrıca Çamoluk’a ve köylerine dışardan gelip 14 gün izolasyonuna tabi oldukları halde kurala uymadıkları tespit edilenlere 3150 TL para cezası uygulanacağı açıklandı.65 yaş üzeri ile kronik rahatsızlığı olanları ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağını ihlal edenlerin de yine 2150 TL para cezasına çarptırılacaklarını açıkladı. Köylerden servis yapan minibüslerin de %50 kapasiteyle çalışacakları ifade edildi. Konu ile ilgili Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

“Pazartesi günü (06.04.2020) İlçemizde Pazar kurulmayacak olup sabah saat 9'dan önce ilçe merkezine araç alınmayacaktır.

14 gün İzolasyona tabi oldukları halde buna uymayanlara her ihlal için 3150 TL para cezası uygulanacaktır.

65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımız ile 20 yaş altı vatandaşlarımız sokağa çıkma yasağını ihlal ederler ise her ihlal için kendilerine 3150 TL işlem yapılacaktır.

Ayrıca servis araçları koltuk kapasitesinin %50'si kuralına uyacaklardır.

Efecan ŞAHİN
Çamoluk Kaymakamı”

Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205