Alucra Belediyesinden Açıklama

"Alucra'da Engelliye Tuzak" başlıklı haberimiz ile ilgili olarak Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı Açıklama yaptı.

Alucra Belediyesinden Açıklama

 "Alucra'da Engelliye Tuzak" başlıklı haberimiz ile ilgili olarak, Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, Çamoluk Haberi arayarak açıklamalarda bulundu.
Asım Kaymakçı, Kaldırım çalışmaları ile,  yaya yolunun  ve enerji hatlarının komple bir proje kapsamında yapıldığını, Yol ve kaldırım çalışmalarının bittiğini fakat, mevsim şartları nedeniyle Alucra'nın elektrik ihtiyacını karşılayan şirketin  direk yerlerini değiştirme işini yetiştiremediğini söyledi.
Yeni projenin altyapı kablo döşemelerinin bittiğini, yalnız direk değiştirme işleminin kaldığını söyleyen söyleyen Asım Kaymakçı,  bu çalışmanın tamamlanmasıyla  birlikte, direğin yaya yolundan kaldırılmış olacağını ifade etti. 
Kışı şartlarının ağır geçtiği Alucra'da inşaat çalışmalarının programlandığı gibi gitmeyebildiğni söyleyen Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, projenin en geç Nisan 2018 sonuna kadar birtirileceğini açıkladı.
Belediye Başkanı Kaymakçı; habere konu durumun tamamen  mevsimsel şartlardan dolayı ortaya çıktığını vatandaşların bilmesi gerektiğini  söyledi.

Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, son yaptığı açıklamada; sorunun önemine binaen çalışmayı 10 gün içerisinde bitireceklerini söyledi.
Çalışmaların Aralık ayında başladığını ve hava şartları nedeniyle  geçici olarak durduğunu dile getiren Asım Kaymakçı, Yol yapım işlerinin ihale sürecinin de devam ettini açıkladı.

Çamoluk Haber

İşte Direğin dikileceği yeni yer:


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 14:01

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
asım süzen
asım süzen - 6 yıl Önce

sayın başkanın açıklaması üzüntü verici talihsiz bir açıklama olarak görüyorum nedemek
( mevsimsel şartlardan dolayı ) ne yani engelli insanımız yaza kadar dışarı çıkmasınmı unutmasınlarki her insan engelli adayı olduğunu unutmasın yazık çok yazık ...

Selim dolu
Selim dolu - 6 yıl Önce

Sayın başkan duyarlı olduğunuz için teşekkür ederim efendim saygılarımla

Ramazan Tiryaki
Ramazan Tiryaki - 6 yıl Önce

Yapmış adam ışte açıklamasını. Çok biliyorsan eline kazma kürek alaydin da sen yapaydin.

Furkan türkdoğdu
Furkan türkdoğdu - 6 yıl Önce

Asım süzen bey e katılıyorum..!!

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205