Alucra'da Otobüs Devrildi 28 Yaralı

İstanbul'dan Alucra'ya Giden Yolcu Otobüsü devrildi, 28 yolcu yaralandı.

Alucra'da Otobüs Devrildi 28 Yaralı

  İstanbul'dan  Alucra'ya giden Güngören Hançer yönetimindeki 34 VY 7639 plakalı  yolcu otobüsü,Alucra girişinde ki  Peksimet Mahallesi Alucra İlçe Şehitliği mevkiinde buzlu yolda virajı alamayarak kontrolden çıkarak devrildi. Kazada otobüste bulunan yolculardan 14 'ü çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Yaralanan yolcuların isimleri;Mesut Türkseven, Şaban Beyazkılınç, Ganimet Bacacı, Yüksel Yıldırım, Semih Karabalık, Tuba Yılmaz, Ülkiye Pekdemir, Ünzile Fındık, Haşim Yılmaz, Tolga Sorhan, Zekiye Kızılkaya ve Çiğdem Özalp Arife Bostancı, Mehtap Aslan, Özlem Akyüz, Derya Ayyıldız, Çiğdem Akgün, Cihan Başkan, Sümeyye Tosun, Havva Doruk, Yücel Yıldırım, Güler Gök, Merve Ertürk, İbrahim Gülal, Ebru Tok, Elif ve Dürdane Yağcıoğlu ve Ezgi Osmanoğulları.

   Yaralılar Alucra Devlet Hastanesi ile Gümüşhane, Trabzon ve Erzincan Devlet Hastaneleri’nde sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Çamoluk Haber

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
husamettın yalcın
husamettın yalcın - 12 yıl Önce

sıze cesaretınızden dolayı tesekkur ederım alucradakı sıtelerın yazamadıgı ve resmını veremedıgı resmı ve bılgıyı sız verdınız tesekur ederım

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

kazada yaralanan hemşehrilerimize allahtan acil şifalar dilerim.
ZAGPA köylerine çalışan otobüs ile TEMMUZ ayında KÖYE GİDERKEN, otobüs hafif bir direksiyon oynamasında BEŞİK GİBİ SALLANIYORDU. Yanımda ki arkadaşa '' bu araçta KAR LASTİĞİ VAR '' dedim, bana güldü. DAHA İYİ YA güvencedeyiz dedi.
Mola yerinde lastiklere baktım gerçektende KAR LASTİĞİ VARDI. araç sahibine araçta kar lastiği var dediğimde, doğru söylüyorsun bir türlü fırsat bulup değiştiremedik, ama bir şey olmaz dedi.
İşte biz böyleyiz, yazın KAR LASTİĞİ, KIŞIN KABAK LASTİKLE YOLA ÇIKARIZ. Oysa 7 derece üstü sıcaklıkta KAR LASTİĞİ KULLANMAK CİNAYETTİR.
kAPTAN SÜRÜCÜLERİMİZ NE YAZIK Kİ GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMAMAKTA VE BÖYLE ÜZÜCÜ KAZALAROLMAKTA.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205