Aranan Bombacı Şebinkarahisar'da yakalandı

Türkiye’nin gündemine oturan bombalı araç konusunda Giresun’da yaşanan hareketlilik Şebinkarahisar’da son buldu.

Aranan Bombacı Şebinkarahisar'da yakalandı

Ankaralı firma yetkilisi; Abdülmirsad Davutoğlu sahte ismi ve ehliyetle Hyndai i20 model kırmızı renk otomobilin çalındığını bildirdi. Bir başka Facebook paylaşımında ise farklı isim ve aynı fotoğraflı şahıs bu defa Cemal Demircin adıyla Konya’dan Linea marka araç kiraladığı ve otomobilleri iade etmediği sosyal ortamda yayılmaya başladı.

Konya’da ve Ankara’da araç kiralama işi yapan firmalar sahte kimlik ve isimle kiralanan araçlarının yasadışı olaylarda kullanılabileceği şüphesi ile sosyal paylaşım siteleri üzerinde duyuruda bulundu.

Harekete geçen Giresun polisi Keşap’ta sinyali kesilen araç ile ilgili araştırmalarını sürdürürken bir ihbarı değerlendirdi. İncelemeyi derinleştirmesine sürdüren Polisler Abdülmirsad Davutoğlu ve Cemal Demircin kimliklerini kullanan şahsın minibüs ile Şebinkarahisar’a gittiğini tespit etti.

Şebinkarahisar’da yol uygulamasında durdurulan araçta yapılan kimlik kontrolünde M.A. adına düzenlenen ehliyeti ibraz eden şahsın aradıkları kişi olduğunu tespit ettiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorguya alınan şahsın gerçekte 1986 doğumlu S.Y. olduğu ve bir başka suçtan aranmasının olduğu belirlendi. S.Y. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisin başarılı çalışması takdir topladı.

Kaynak: Taka

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 22:07

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205